değerli arkadaşlarım herkese hayırlı sabahlar dilerim, ek te ki görseli bulamadım bir türlü elinde olan varsa çok rica ve dua ederim. herkese iyi günler
Kıymetli arkadaşlar
harrington fontunu kullanacağım web üzerinde ancak türkçe karakterleri bir türlü yapmayı başaramadım. inanın çok uğraştım. en azından ş harfi konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim ve dua ederim.
Değerli arkadaşlar
yapamadığım bir konu hakkında yardımınızı rica ediyorum
şöyşeki
150 küsür sayfalık bir pdf yi ilustrator sayfa sayfa açmak istiyorum
fakat import(yerleştir) komutuyla bunu denediğim zaman her seferinde tek sayfa yerleştirebiliyorum. bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim?
arkadaşlar merhaba
roland vp 540 makinede tuval bezine baskı almak istiyorum
ilk defa böyle birşey yapmaya başlayacağım
ama bir kaç tane baskı aldım
baskılar çok kalitesiz oldu. bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi
merhabalar arkadaşlar
ben daha önce defalarca bunu yapmama rağmen şimdi yapamıyorum.
sizden yardımlarınızı bekliyorum
sorunum şu;
exceldeki yazıları farklı renklerdeki tablomu copy yapıp
paste special/picture(enhanced metafile) seçeneklerini kullanıp yapıştırıyordum ve tablom aynen renkli bir...
Excel Tablosu YARDIM!!
Arkadaşlar Merhaba, benim beceremediğim ve bulamadığım bir şey var size danışmak istedim. Şimdi benim excelde bir tablom var ben bunu corele alma istiyorum nasıl yapabilirim. yardım edebilirmisiniz.? teşekkürler
arkadaşlar merhaba
ben corel yeni yeni öğreniyorum
ver bir çalışma yaptım.
yazıları convertledim.ne yazıkki tekrardan converti kaldıramadım.nasıl normale döndürecem. yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba
benim bir sorum olcaktı. Bu dergi broşur vb. çalışmalarında;
atıyorum başlıklar 12 punt, alt başlık 10 punt, yazılar 9 punt olacak şeklinde bir kriter varmıdır?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.