telle müşteri hizmetlerini aradık bakalım konuyla ilgilenecek ve bize dönecekler. yardımcı olmaya çalışıyorlar. bi arkadaşım daha aynı paketi satın aldı onlarda da aynı sorun var. ama onca konuşmaya ve yazışmaya rağmen telefonda sanki ilk defa böyle birşeyle karşılaşmış gibi konuşuyorlar genel...
Yaşar Bey ben bugüne kadar aynen sizin dediğiniz gibi herzaman ingilizce olanları tercih ettim. Programın yazılımında bir hata yoksa eğer yani biryerden Türkçe fontlarında bi yanlışlık varsa ve düzeltebiliyorsak ne ala yok düzeltilemiyorsa bırakın ingilizce türkçe olmasını hata çok büyük. Ayrıca...
Merhaba AdobeIlistrator CS5,1 Türkçe kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum daha önce Freehand kullanıyordum. Daha yeni başlarken bazı menülerde örneğin yeni sayfa aç dedim yeni sayfanın özelliklerini belirlediğimiz plaka da tüm ı lar ş ler bozuk görünüyor. sayfayı açtık menülerin bazılarında ı ve ş...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.