Arama sonuçları

1. R

Kendine güvenen çılgın grafiker arkadaşları arıyoruz. Dolgun ücret!

İlan günceldir arkadaşlar. Teşekkürler!
  2. R

@Erkan Nehir Amacınızı anlayamıyorum. Bunun gibi bir çok ilanı ilgili kişilere ulaşabileceğim yerlere ekliyorum ve kimse böyle bir meseleden a4 dolusu yazı yazmadı. Tüm yazdıklarınıza mümkün olduğu kadar kibar cevap verdim ve siz giderek sertleşiyorsunuz? Sizi bu derece kızdıracak ne...
  3. R

@Erkan Nehir Sanırım içinde bulunduğumuz konuyu tam açıklayamadım kusuruma bakmayın. Bizim cv'sine ve çalışmalarına bakıp daha önce tanımadığımız bir kişiyi dünyanın bir ucuna çağırmak gibi bir şansımız olamaz. Yaşanacak bir olumsuzlukta, iki taraftan birinin birlikte çalışmaktan vaz geçmesi...
  4. R

@Erkan Nehir Freelance olarak başladığımız arkadaşımızı ilerde firma bünyemize almak istiyoruz. Neden olmasın? Uluslar arası bir firma ve alanında orta asyanın en büyüğü. Sunulan imkanlar güzel. Kendisi de kabul ederse neden gelmesin? İstediğimi çok açık anlattığımı düşünüyorum, sıradan...
  5. R

@Erkan Nehir Şimdi şöyle düşünün, ev yapmak var, bir de ev yapmak var. Halbuki her evi her binayı her mimar mühendis yapar değil mi? Hiç sıradan değil. Ya dünyadaki sıradışı yapıtlar? Onları da mimarlar mühendisler yaptı :) Freelance ne demek biliyorum, bunu niye sordunuz...
  6. R

Merhaba arkadaşlar! Uluslar arası bir firmada çalışıyorum ve firma içinde bir atolye kurmaya başladık. Atolye sıra dışı işlerin yapıllması amacıyla hazırlanacak. Örneğin; yazılımlar, mobil yazılımlar, web siteleri, sosyal medya çalışmaları, küçük çaplı oyunlar, kısa animasyon filmler, belki...
  7. R

Uluslar arası firmamıza kendine güvenen grafikerler arıyoruz

İstediğimiz kişiyi bulduk teşekkürler.
Yukarı Alt