Merhaba. 2004 den beri yayınevlerinde çalışıyorum.Photoshop,corel,illustratör kullanıyorum.Kendimi geliştirebileceğim yardımcı grafikerlik arıyorum.Görüşmek mümkün olursa referans olarak kitap çalışmalarımı getireceğim.Teşekkürler.İyi günler diliyorum..
Merhaba.2004 den beri yayınevlerinde çalışıyorum. Photoshop, Corel, Freehand, İllustratör kullanıyorum.Kendimi geliştirebileceğim yardımcı grafikerlik arıyorum..Görüşme yapabilirsek referans olarak kitap çalışmalarımı sunacağım. İyi günler..
Anaokulu öğretmenliğinden mezunum. Altı yıldır yayıncılık sektöründe çalışıyorum. Halen Okul öncesi yayıncılığında kitap yazmaktayım. İyi derecede photoshop kullanıyorum. Pc de Corel, freehand ve illustratorü orta derecede kullanıyorum. Q Klavyede hızlıyım. Yayıncılık sektöründe dizgi bölümünde...
Anaokulu öğretmenliğinden mezunum. Altı yıldır yayıncılık sektöründe çalışıyorum. Halen Okul öncesi yayıncılığında kitap yazmaktayım. İyi derecede photoshop kullanıyorum. Corel, freehand ve illustratorü orta derecede kullanıyorum. Yayıncılık sektöründe grafik ve baskı alanında kendimi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.