Arama sonuçları

1. G

Grafik tasarım veya dizgide çalışmak istiyorum

Merhaba.Msn adresi verirseniz ön konuşma yapmak isterim.Teşekkürler.
  2. G

merhaba.ilanım hala geçerlidir.msn adresinizi ekledim.müsait zamanda konuşabilirsek sevinirim.görüşmek üzere..
  3. G

Grafiker-Yard.Grafiker

Merhaba. 2004 den beri yayınevlerinde çalışıyorum.Photoshop,corel,illustratör kullanıyorum.Kendimi geliştirebileceğim yardımcı grafikerlik arıyorum.Görüşmek mümkün olursa referans olarak kitap çalışmalarımı getireceğim.Teşekkürler.İyi günler diliyorum..
  4. G

Avrupa yakasında oturan yardımcı grafiker aranıyor.

Merhaba.2004 den beri yayınevlerinde çalışıyorum. Photoshop, Corel, Freehand, İllustratör kullanıyorum.Kendimi geliştirebileceğim yardımcı grafikerlik arıyorum..Görüşme yapabilirsek referans olarak kitap çalışmalarımı sunacağım. İyi günler..
  5. G

Anaokulu öğretmenliğinden mezunum. Altı yıldır yayıncılık sektöründe çalışıyorum. Halen Okul öncesi yayıncılığında kitap yazmaktayım. İyi derecede photoshop kullanıyorum. Pc de Corel, freehand ve illustratorü orta derecede kullanıyorum. Q Klavyede hızlıyım. Yayıncılık sektöründe dizgi bölümünde...
  6. G

Yayıncılık sektöründe çalışmak istiyorum..

Teşekkür ederim. Doğru söylüyorsunuz.. Ben konuya tam hakim olmak istiyorum. Söylediklerinizi uygulayacağım..
  7. G

Yayıncılık sektöründe çalışmak istiyorum..

Anaokulu öğretmenliğinden mezunum. Altı yıldır yayıncılık sektöründe çalışıyorum. Halen Okul öncesi yayıncılığında kitap yazmaktayım. İyi derecede photoshop kullanıyorum. Corel, freehand ve illustratorü orta derecede kullanıyorum. Yayıncılık sektöründe grafik ve baskı alanında kendimi...
Yukarı Alt