Arama sonuçları

1. Angelic

Pastel Turizm Logo Çalışması - Yorum yapar mısınız?

@Ahmet ALTUN Pastel boya dokusunda yapmaya çalıştım fakat bunu yapabilecek düzeyde bilgi sahibi değilim. O yüzden bu şekilde yaptım, en azından boyanmış gibi görünmesi için. Logolarda, objenin altında duran gölge veya ölçüsüz, sınırsız şeyler hoşuma gitmiyor. Deniz dalgası öneriniz güzel...
  2. Angelic

Daha Neler Göreceğiz Acaba :)

Amatör bir arayüz tasarımcısı olarak üye olduğum birçok site var. Özellikle webmaster forumlarında grafik tasarım ve web tasarımın aynı kefeye konmasından da öte, profesyonel ve amatör kavramları aynı kefeye konuyor. Örneğin "5 dolara profesyonel grafik tasarım yapılır" gibi birçok başlık...
  3. Angelic

Pastel Turizm Logo Çalışması - Yorum yapar mısınız?

Öylesine uydurduğum bir turizm firma ismi için logo yapmaya çalıştım. Amatörüm, bu yüzden yapacağınız yorumları merakla bekliyorum. :) Logoda 'pastel' kelimesiyle ilgili olduğu için boyama olarak pastel boya ile boyanmış gibi yapmaya çalıştım ve firmanın baş harfi olan P'yi yelkende...
  4. Angelic

Merhaba (:

Hoşbulduk, teşekkür ederim. :)
  5. Angelic

İlk Kartvizit Çalışmam

Merhaba, Foruma henüz yeni üye oldum ve üye olmadan önce şöyle basit bir çalışma yaptım. İlk çalışmada detaya inmek istemedim. :rolleyes: Sanırım baskısı yapılırsa da gerçek boyutları şu şekilde olacak. Detaya inmediğimi hatırlatarak kartvizit çalışmamla ilgili yorumlarınızı...
  6. Angelic

Merhaba (:

Merhaba, Adım Barış. 17 yaşında meraklı bir arayüz tasarımcısıyım. Bu konuda kendimi olabildiğince geliştirmeye çalışıyorum. Grafik adına arayüz tasarımın dışında kalan diğer şeyleri bu forumdaki paylaşımlardan öğrenmeyi ve kendimi bu konuda geliştirmeyi düşünüyorum. :) İyi forumlar.
Yukarı Alt