Arama sonuçları

1. halil yayla

Kişisel Çalışmalarım

çok güzel çalışmalar
  2. halil yayla

Ramazan Ayı ve Faziletleri

Orucun ve Ramazan ayının fazileti Sual: Ramazan ayının önemi nedir? CEVAP Bu konuda imam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki: Mübarek Ramazan ayı, çok şereflidir. Bu ayda yapılan, nafile namaz, zikir, sadaka ve bütün nafile ibadetlere verilen sevap, başka aylarda yapılan farzlar gibidir. Bu ayda...
  3. halil yayla

Fonlar (PSD Formatında)

teşekkürler
  4. halil yayla

Texture-Arkaplan

teşekkürler
  5. halil yayla

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

CorelDrawı yeniden kurun bu çözüm olur ama en etkili çözüm Lisanslı coreldraw kullanın böyle bir probleminiz kalmaz
  6. halil yayla

Kenar Süsleri,Çerçeveler

teşekkürler emeğinize sağlık
  7. halil yayla

Su Arıtma Kampanya Broşürü A4 önlü Arkalı

sedat abi çalışmaya genel olarak bakıldığında güzel görünüyor ancak, su içen bayan resmi çalışmaya uygun değil ayrıca içtiği de su değil gazoza benziyor gibi geldi bana birde peşin fiyatına yazmışsın 12 taksit ayrı bir yerde kopuk olmuş sanki birde abi bu 12 taksitin üstündeki çocuklara bir...
  8. halil yayla

Menü çalısması

ben hala göremiyom ama emine hanım güzel diyorsa güzeldir
  9. halil yayla

Hangi Vektör Programı?

bu anket yanlış olmuş kanımca çünkü herkes kendi kullandığı programa oy veriyor kaç kişi bu programların hepsinide kullanıyor ki bu anket en çok hangi program kullanıyor şeklinde olmalıymış ben corel kullanıyorum çokda memnunum kısa tuşlarına ve işlevlerine hakim olduğumdan kafamda tasarladağım...
  10. halil yayla

nazar ayeti, ayet-el kürsi, allah, muhammed, besmele Aİ formatında

teşekkürler kardeşim allah razı olsun
  11. halil yayla

grafiker

mesajım güncel
  12. halil yayla

grafiker

merhabalar CorelDRAW ve Photoshop programlarını kullanıyorum 13 senedir grafikerlik yapıyorum zamanında problemsiz temiz iş çıkartırım saygılar...
Yukarı Alt