Arama sonuçları

1. bRayn

freelance T-shirt designer araniyor

anilokur@msn.com ayrıntılı bilgiyi atarmısınız.
  2. bRayn

Hayki - Tandem Rap Konseri Afişi

Uzun Bi aradan sonra yine sizlerleyim :)
  3. bRayn

Kontrol Paneli Çalışması

@GÜNEL AYVACI Teşekkür ederim Günel Hanım.
  4. bRayn

Dekupe Çalışmam

@Emre Zengin Doğrusunu söylemek gerekirse o kısımda biraz kolayına kaçtım. Mekan tahtalarla dolu olduğu için pek sırıtmaz diye düşündüm:)
  5. bRayn

Dekupe Çalışmam

@Yaşar Karadeniz Photoshop CS4 yardımıyla orjinal resimde sol taraftaki bayanı silip orjinal bi görüntü elde etmeye çalıştım(Uzun ve yorucu bi işlem oldu anlatmasıda o kadar uzun sürer). Ve çalışmam bittikten sonra varsa hatalarımı görmek ve önerilerinizi almak üzere paylaştım.
  6. bRayn

Dekupe Çalışmam

@Yaşar Karadeniz Resimler açıklayıcı sanırm. Bugün yapmış olduğum bi çalışma ve sizlerler paylaşmak istedim.
  7. bRayn

Dekupe Çalışmam

Resmin orjinal hali: Dekupe edilmiş hali:
  8. bRayn

Kontrol Paneli Çalışması

@mehmetsalim Evet haklısınız. Bizde bu yüzden paylaşıyoruz çalışmalarımızı. Hatalarımızı görüp daha iyilerini yapabilmek için.
  9. bRayn

Kontrol Paneli Çalışması

@mehmetsalim Haklısınız düzelteceğim. Henüz yayınlanmadı sadece fikrimi paylaşmak istedim sizlerle .)
  10. bRayn

Kontrol Paneli Çalışması

Bir arkadaşım için yapmış olduğum kontrol paneli çalışması
  11. bRayn

Rap Parti Afişi

Örnek olarak verdiğiniz afişleride inceledim 1. ve 3. afişler gayed güzel çalışmalar ama Rap dünyasındaki duyguları yansıtmamış. ''Sade birşey Rap Parti duygusunu yansıtmaz.'' lafımın hala arkasındayım. Hiphop dünyası sade bir dünya değildir. 2. afişin basit kaçtığını düşünüyorum. + ''Sade bir...
  12. bRayn

Rap Parti Afişi

@Hasan Güner Bu bir doğa afişi değil bir rap parti afişi. Gözünüze karışık gelen afişten ziyade sizin hayata bakış açınız diye düşünüyorum. Sade birşey Rap Parti duygusunu yansıtmaz. Yinede eleştirileriniz için teşekkür ediyorum.
  13. bRayn

Rap Parti Afişi

@Kerim Öksüz Öncelikle eleştirileriniz için teşekkür ediyorum. Partiyi organize eden arkadaşlar ''not ve iletişim bilgileri'' kısmının okunaklı olmasını istediler. Bildiğim en okunaklı fontda ''Arial ve Verdana''. Bu nedenle ''Arial'' fontunu kullandım.
  14. bRayn

Ölümümün Fotografı ! =)

@Abdullah YİĞİT Böyle daha itici olur diye düşündüm :D
  15. bRayn

Rap Parti Afişi

Teşekkür ediyorum zamanla daha iyileride olucak.
  16. bRayn

Rap Parti Afişi

2 ay önce yapmış olduğum rap parti afişi :)
  17. bRayn

Ölümümün Fotografı ! =)

@Fatih Coşkun Teşekkür ediyorum sağolun.
  18. bRayn

Ölümümün Fotografı ! =)

Tarzım bu :D
  19. bRayn

Kişisel Çalışmalarım

Öncelikle eleştirileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Emine Şahin ve Şerife hanım; Çalışmalarımda Adobe Photoshop CS4 kullanıyorum. 3 boyutlu yazıları Adobe İllustrator CS4 , CorelDRAW Graphics Suite X4 yardımıyla yapıyorum. Resimlerin ilk hali meselesine gelince gördüğünüz üzre 2...
Yukarı Alt