Yetiştirilmek üzere Grafiker
merhaba.
Lisans mezunuyum.Grafik tasarım eğitimi aldım.Photoshop , freehand ,illustrator , indesign , Quarkxpress programlarını kullanıyorum.Kendimi geliştirmek ve sizinle beraber çalışmak istiyorum.hem pc, hem mac ortamında çalışabilirim. gsm tel:05055292875...
@derya erbay
merhaba.
özelden mesaj attım.
Lisans mezunuyum.Grafik tasarım eğitimi aldım.Photoshop , freehand ,illustrator , indesign , Quarkxpress programlarını kullanıyorum.Kendimi geliştirmek ve sizinle beraber çalışmak istiyorum.hem pc, hem mac ortamında çalışabilirim. gsm tel:05055292875...
Adım Bünyamin.26 yaşındayım.Lisans mezunuyum.
Grafik tasarım sertifikam var.Freehand , Photoshop , Quarkxpress , İllustrator , İndesign programlarını kullanıyorum. Çengelköy'de (Maxi City yakınında) ikamet ediyorum. İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasında çalışabilirim. Grafik taasrımda kendimi...
afişleriniz hoş olmuş. İPhone için bir afiş yaptım ,nasıl olmuş? arka planı daha iyi görselleştirmem gerekiyor diye düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
Lisans mezunuyum. Grafik tasarım sertifikam var. Freehand , Photoshop , İllustrator , indesign , Quarkxpress kullanıyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum. Acilen iş arıyorum.
İsmim Bünyamin. Lisans mezunuyum. Grafik tasarım sertifikam var. Freehand , Photoshop , İllustrator , İndesign , Quarkxpress , Ms office programlarını kullanıyorum. grafik tasarımda ve grafikerlikte kendimi geliştirmek istiyorum. Bu işi bir meslek olarak görüyor ve acilen çalışmaya başlamak...
İlginize;
Lisans mezunuyum. Üsküdar'da ikamet ediyorum. Avrupa yakasında da çalışabilirim. Grafik tasarım sertifikam var. Freehand , Photoshop , İllustrator , Quarkxpress , İndesign , Ms office programlarını kullanıyorum. Grafik tasarımda ve grafikerlikte kendimi geliştirmek istiyorum. Bu işi...
İlanınız bu sene de geçerliyse ;
İlgili Kişiye
Lisans mezunuyum.26 yaşındayım.Grafik tasarım sertifikam var.Kendimi geliştirmek istiyorum.Freehand,photoshop,illustrator,quarkxpress,indesign kullanıyorum.
Sizinle çalışmak istiyorum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.