Öncelikle herkeze selam arkadaşlar ben ümit besen'in resimlerinden lazım pikseli yüksek olucak konser afişi hazırlayacağım aradım bulamadım google' de elinde olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse bana sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Emine Şahin "GÖK NUR" çok büyük olmuş. ve neden "R" kırmızı? Bahsettiniz yazı göknur'un kendi logo tarzında ismidir böyle istendi özellikle yapılmış birşey değil yani hem sponsorlar kendileri böyle olmasını istedi üst ve altta büyük bir şekilde 3 tane modelden beğenildi bu özellikle yapılmış...
Arkadaşlar bana GÖKNUR ONUR' un resimleri lazım internette baktım ama hepsinin pikseli düşük konser için afiş çalışması yapacağım kendi internet sitesindekilerde küçük pikselli 50X70 cm ebadında afiş olucağından resimleri gerekiyor yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler herkeze
Arkadaşlar Aşağıda RESİM' deki Bu font'tan elinde olan varmı veya adını bilen varmı bana çok lazım iş numunesi hazırlayacağım müşterime oyüzden acil arkadaşlar şimdiden herkeze teşekkür ederim iyi çalışmalar arkadaşlar.
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve beni kabul ettiniz içinde teşekkür ederim sitede emeği geçen herkezede teşekkürü bir borç bilirim ben edirneden corel draw kullanıcıyım ve ayni zamanda matbaacıyım da tekrar herkeze selam
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.