Arama sonuçları

1. Serhat ATATAN

Animal vectors

Teşekkürler üstad ellerine sağlik paylaşim için devamini bekliyoruz.
  2. Serhat ATATAN

Ümit BESEN Resmi elinde olan varmı ??

Arkadaşlar elinde ÜMİT BESEN resmi olan yok yarımcı olurmusunuz acil lazım
  3. Serhat ATATAN

Ümit BESEN Resmi elinde olan varmı ??

Öncelikle herkeze selam arkadaşlar ben ümit besen'in resimlerinden lazım pikseli yüksek olucak konser afişi hazırlayacağım aradım bulamadım google' de elinde olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse bana sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  4. Serhat ATATAN

Konser afişi

Emine Şahin "GÖK NUR" çok büyük olmuş. ve neden "R" kırmızı? Bahsettiniz yazı göknur'un kendi logo tarzında ismidir böyle istendi özellikle yapılmış birşey değil yani hem sponsorlar kendileri böyle olmasını istedi üst ve altta büyük bir şekilde 3 tane modelden beğenildi bu özellikle yapılmış...
  5. Serhat ATATAN

Konser afişi

:cool: YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR HERTÜRLÜ ELEŞTRİYE AÇIKIM :cool:
  6. Serhat ATATAN

GÖKNUR ONUR' UN Resimleri Yardım

Yardımcı olucak kimse yokmu bana arkadaşlar
  7. Serhat ATATAN

GÖKNUR ONUR' UN Resimleri Yardım

Arkadaşlar bana GÖKNUR ONUR' un resimleri lazım internette baktım ama hepsinin pikseli düşük konser için afiş çalışması yapacağım kendi internet sitesindekilerde küçük pikselli 50X70 cm ebadında afiş olucağından resimleri gerekiyor yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler herkeze
  8. Serhat ATATAN

Sigara İçilmez Levhası (jpg-ai)

cdr dosya uzantılı olarak indirilemiyor bununla ilgilenirsen sevinirim Muammer Ekmekçi teşekkürler ellerine sağlık
  9. Serhat ATATAN

Website logo çalışmaları ...!

Evet süleyman köklü katılıyorum sana birşey gözükmüyor burada ilgilenirsen sevinirim üstad
  10. Serhat ATATAN

Kartvizit Tasarım Şablonları

Erkin KARATAŞ Üstad lin kırık :(
  11. Serhat ATATAN

seçim afişleri için EVET mührü lazım

Yaşar Karadeniz üstad link ölmüş bir bakarsan sevinirim seçim üstü güzel ve gerekli çünkü bunlar teşekkürler kolay gelsin iyi çalışmalar
  12. Serhat ATATAN

Vektörel Kartlar Eps

Abdullah Batur usta paylaşım Error veriyor link kırılmış bir bakarsan sevinirim teşekkürler paylaşımlarının devamını diliyorum.
  13. Serhat ATATAN

Arkadaşlar Bu FONT'TAN elinde olan varmı

Tamam üstad bekliyorum rica ediyorum sizden arkadaşım valla beni sevindirirsin
  14. Serhat ATATAN

KAPISIZ üstad yaparmısınız bu iyiliği bana valla teşekkür ederim şimdiden üstad valla
  15. Serhat ATATAN

Yok çizim değil arkadaşım
  16. Serhat ATATAN

Arkadaşlar Aşağıda RESİM' deki Bu font'tan elinde olan varmı veya adını bilen varmı bana çok lazım iş numunesi hazırlayacağım müşterime oyüzden acil arkadaşlar şimdiden herkeze teşekkür ederim iyi çalışmalar arkadaşlar.
  17. Serhat ATATAN

Herkeze Selam Olsun

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve beni kabul ettiniz içinde teşekkür ederim sitede emeği geçen herkezede teşekkürü bir borç bilirim ben edirneden corel draw kullanıcıyım ve ayni zamanda matbaacıyım da tekrar herkeze selam
Yukarı Alt