"Uzman Kadro ve kaynaklarımızla eğtim koçluğu yapıyoruz" yazısı çerçeve çok yakın olmuş bence onu birazcık küçültmelisin ve şu daire içindeki gençler varya yuvarlak duran onun yerine başka bir görselmi kullansan sanıyorum kalabalık hissini o yaratıyor (Çocukların kafası felan kesilmiş, resmin...
Bu konuda size katilmamak mumkun degil. bir tasarimi gordugumuzde o tasarimin icinde kullanilan cizgilere fontlara yazikarakterlerine bakarak az cok onun kimin elinden ciktigini tahmin edebilyorsak ki bunu yapabiliyoruz bu sizin soylediklerinizi tamamen dogrular. Ama şuda var o tasarımlar...
bencede supper olmus ama yandaki yazilarda sanki daha hareketli karakter ve yazilarin etrafinda da kontörler kullanman 70 lerin havasini yansitabilmen icin dahada iyi olurdu ama bu haliylede cok guzel
İlk once tabiki emegine saglik
genel olarak yazilanlara katiliyorum bide
merak ettim bu lokantanin yada zeytinyagli sarma yapan yerin bir ismi yokmu ?
Sanirim zeminde cince biseyler yaziyor yoksa goz yanilmasimi bence onuda kaldirmalisin
yazi gercektende fazla olmus katiliyorum ama beni yazinin etrafindaki kontör rahatsiz etti. Tasarimi dahada kalabalik gostermis.
Yaziyi biraz kismak konusundada bazen musterileri ikna etmek cook zor oluyor. Bu karsidaki musterinin bilinclenmesiyle ilgili. Buda malesef birdenbire degil yavas...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.