Arama sonuçları

1. O

uygun fiyata e-ticaret , ürün reklam ve tekstil fotoğraflarınız çekilir

uygun fiyata e-ticaret , ürün reklam ve tekstil fotoğraflarınız çekilir www.ilkerozgunsur.com adresinden çalışmaları görebilirisiniz İletişim: ozgunsur@gmail.com 0555 557 26 89
  2. O

ürün ve moda fotoğraf çekimi

E-ticaret siteniz için hertürlü ürün ve moda çekimleriniz yapılır. portfolyo için www.ilkerozgunsur.com adresine bakabilirsiniz. iletişim 0555 557 26 89
  3. O

fotoğrafçı asistanı (ACİL)

Yenibosnada bulunan Türkiyenin en şık alışveriş sitesin olan beyazkutu.com'a canlı , pozitif , etrafına enerji saçan , takım çalışmasına yatkın , dinamik photoshopu aktif ve seri kullanabilen , daha önce fotoğraf asistanlığı yapmış 21-25 yaşlarında fulltime bay çalışma arkadaşı...
  4. O

Yardımcı Grafiker olarak iş arıyorum İstanbul

merhaba ozgunsur@gmail.com adresine fotoğraflı cv nizi gönderebilirsiniz
  5. O

Deneyim Kazanmak için iş arıyorum

merhaba iş bulmadıysanız lütfen fotoğraflı cv nizi ozgunsur@gmail.com adresine gönderiniz.
  6. O

Yardımcı Grafiker

merhaba lütfen ozgunsur@gmail.com adresine fotoğraflı cv nizi gönderirmisiniz
  7. O

Çevirmen Aranıyor

İlan geçerli ise yardımcı olabiliriz.. iletişim no 0555 557 26 89
  8. O

ürün ve reklam fotoğraf çekimi

konu kapatılsın lütfen.geçerliliğini yitirmişitr
  9. O

ürün ve reklam fotoğraf çekimi

ürün fotoğraf çekimi ve dekupe işleriniz permalink Her türlü ürünleriniz fotoğraf çekimi ve dekupe işleriniz yapılır. iletişim için 0555 557 26 89 yada ozgunsur@gmail.com adresini kullanabilirsiniz. Grafik tasarım - ürün fotoğraf çekimi işleriniz indoor outdoor portre iş toplantıları...
  10. O

dekupe ve rötuş işinde hızlı ve uzman fulltime eleman alınacaktır

ilan günceldir.freelance çalışacak ARAMIYORUZ.
  11. O

arkadaşlar ilan günceldir.Freelance çalışan aramıyoruz.tam zamanlı elemana ihtiyacımız vardır.
  12. O

Dekupe ve rötuş işinde hızlı ve uzman fulltime çalışacak eleman alınacaktır.Anadolu yakası tercih edilmektedir. iletişim : 05068016597 ozgunsur@gmail.com
  13. O

ürün reklam fotoğrafçısıyım iş arıyorum

ilan günceldir.Ayrıca grafik tasarımcıyım.Her iki işi götürebileceğim bir iş arıyorum. (ACİL)
  14. O

ürün reklam fotoğrafçısıyım iş arıyorum

ürün ve reklam fotoğrafçısıyım iş arıyorum.İstanbul Mail: ozgunsur@gmail.com Tel: 0555 557 26 89
Yukarı Alt