Arama sonuçları

1. akbuluttt

Vektörel İl İl Belirtilen Ülkeler Haritaları

çok teşekür ederim...
  2. akbuluttt

Sefar Kartvizit / Sedat Gül

muhteşem...
  3. akbuluttt

Akbulut logo çalışmam

benim soyadımda AKBULUT. koyu mavi renk kullansan daha iyi olur...
  4. akbuluttt

Okul Dergisi Logosu. (Kardelen)

sa. 3. logo üzerinden gidebilirsin. çiçek çizim şeklinde 'K' üst çizgisinden aşarı sarkabilir.. saygılar...
  5. akbuluttt

kardelen demir kömür

3.logo daha hoş görünüyor.
  6. akbuluttt

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

bence 3. karvizit daha hoş. ama üst ve alt çizgiler biraz daha isme yaklaşırsa daha güzel olur diye düşünüyorum. saygılarımla...
  7. akbuluttt

Türk Hava Yolları Afiş Çalışmam Stand Baskı

çok güzel bir çalışma olmuş. tasarımın zirvesindesin. tebrik ediyorm.
  8. akbuluttt

Ecce Hotel Kurumsal

çok güzel bir çalışma. tebrik ediyorum. saygılar
  9. akbuluttt

yeteneğini keşfet

dil bilgisi sizin hatanız değil. çok güzel olmuş.
  10. akbuluttt

Büşra Giritoğlu // Ö.A. çalışmalar 1-2-3

büşracığım mavi benim rengimdir. muhteşem olmuş.. ellerine sağlık saygılarımla....
  11. akbuluttt

afis tasarım

yorum ekleyenlerden çok özür dilerim. o afişi hatırlayamadım ekleyecektim http://img6.imageshack.us/img6/6494/brorrrrpage1.jpg yorumlarınız benim için değerli olacak...
  12. akbuluttt

Suşehri devlet hastanesi

ben logo4 beyendim. 4 şu şekilde olabilir. iki mavi şekil hafif yukarı döndürülse S şekli gibi... ortadaki yazıyı ise altta SHD yazılsa fena olmaz diye düşünüyorum. bu benim fikrim saygılar...
  13. akbuluttt

iş talebi....

ben 2 yıldır grafik tasarım işleri yapıyorum. kurulu bir sitenin tüm içeriklerini değiştirebiliyorum. kamera ve fotograf çekimlerimde fena değil. Azda olsa Bilgisayar işlerinden anlıyorum (Yakında Bilgisayar Kursum başlayacak) halen parktaym olarak çalışıyorum. iş arıyorum. aöf 2. sınıftayım...
  14. akbuluttt

afis tasarım

dün yaptıgım afis tasarımı yorumlarınızı bekliyorum. bu aradaa çok kötü nezneyim..
Yukarı Alt