Arama sonuçları

1. A

Tasarım yaparak para kazanın.

@myunder birincisi bu yazıya sebep olan mesajı oku! ne yazarsan o şekilde karşılığını alırsın! ikincisi senden akıl istemedim neyi nereden indireceğimi biliyorum üçüncüsü benim ve tasarım ekibimin çizdikleri İKİ ÇİZGİ değildir ve yaptığımız tasarımlara sonuna kadar güveniyoruz dördüncüsü...
  2. A

merhaba mesajınızı aldım ilginiz için teşekkür ederiz firma bu yöntemi uygulamaya almayı kabul...

merhaba mesajınızı aldım ilginiz için teşekkür ederiz firma bu yöntemi uygulamaya almayı kabul ederse sizinle de mutlaka irtibata geçilecektir firmanın dönüş zamanı en geç 01/01/2010 (yirmi gün sonra yaklaşık) iyi günler
  3. A

@Aras Karadağ 15 senelik tekstilci olduğumu söylemiyorum zaten ÖYLEYİM ve orada her kategoriden desen var ve bu site bir örnekti bunun gibi onlarca site var. Ve renk ayrımını nereden çıkarttın arkadaşım sen sana renk ayrımı isteyen var dendi mi hangi renk ayrımından bahsediyorsun Kullanılan...
  4. A

@Bahattin Dulkadir Tasarım derken aklınıza akşama kadar uğraşılmış tasarımlar gelmesin.örneğin bir yazı bile olabiliyor bazen yada daha önce çizilmiş desenler imalatı yapılmış v.b. ve avrupa sitelerine baktım biraz ,çeşitli tasarım satan sitelerde çok detaylı çalışmalar bile 0.14 cents...
  5. A

@BissQuit güzel bir soru. ben 15 senedir tekstil ile ugraşıyorum şu an ihracat ağırlıklı çalışıyoruz ve tüm desenler yurt dışından gelir yani kimse gelip te buradan deseni beğenip yurt dışına satmaz. Çünki adamların kültürleri ve anlayışları bize göre çok farklı ve ben son 3yıldır bırak...
  6. A

@Aras Karadağ Arkadaşım aynı yöntem Apple nin appstorunda da var ve ücreti 1$ ve her bir doların 50centi appleye kalıyor 50 centi programcıya. Burada her üretilen t-shirt için 1 tl verilecek yani bir desenden 100 t-shirt yapılırsa 100Tl. bunun neresi kötü he sen desenine güveniyorsan zaten...
  7. A

epson 4880 alımı hakkında

SELAM, 2.EL epson STYLUS PRO 4880 yazıcı arıyorum. Satmak isteyenler assyh@hotmail.com yazabilir. çalışır durumda olması ve istanbul içi tercih sebebidir teşekkürler
  8. A

BU KONU BİR KARARA VARDIĞINDA BURADA YAYINLANACAKTIR. BU KONU SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR. BURADA BU PROJENİN OLABİLİRLİLİĞİ TARTIŞILACAK VE ARAŞTIRILACAKTIR. Şu an internet üzerinde satış yapmak için kurulan bir T-shirt tasarım sitesi tasarımcılardan desen alıyor ve tasarımınızla üretilen t-shirt...
Yukarı Alt