Arama sonuçları

1. S

Matbaaya Grafiker Aranıyor! (İstanbul Avrupa)

ilan günceldir.
  2. S

Yetiştirilmek üzere, yardımcı, tam zamanlı grafik tasarımcı olarak iş arıyorum.

sayın "pnrsrgl" topkapıdaki matbaamıza grafiker aramaktayız. ilanla ilgileniyorsanız 0212 674 95 11 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.
  3. S

Bayan Grafiker aranıyor İstanbul

Özellikler: -Corel Draw -Photoshop Programlarına hakim, İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden, matbaamızın grafik bölümünde görevlendirilmek üzere bayan grafiker aramaktayız. İlgilenenlerin simaymatbaa@hotmail.com adresine Cv'lerini göndermelerini rica ediyoruz. 0212 674 95 11 nolu...
  4. S

corel draw biliyorum

Birsen Hn. topkapıdaki matbaamızda bayan grafikere ihtiyacımız vardır. Bizimle çalışmak isterseniz simaymatbaa@hotmail.com adresimize cv nizi gönderebilirsiniz.
  5. S

Matbaaya Grafiker Aranıyor! (İstanbul Avrupa)

Özellikler: -Corel Draw -Photoshop Programlarına hakim, avrupa yakasında ikamet eden, grafik bölümümüz için bayan ekip arkadaşı arıyoruz. Lütfen CV'lerinizi simaymatbaa@hotmail.com adresimize gönderiniz. 0212 674 95 11 nolu telefondan da bizimle irtibata geçebilirsiniz.
  6. S

corel draw biliyorum

Birsen Hanım, simaymatbaa@hotmail.com adresimize cv nizi ve iletişim bilgilerinizi gönderir misiniz?
  7. S

Yetiştirilmek üzere grafik ve web tasarım

mrb duygu hanım simaymatbaa@hotmail.com adresimize cv nizi gönderirmisiniz..
Yukarı Alt