Arama sonuçları

1. Desmal

Comment by 'Desmal' in media 'Fotoğraf'

Çok güzel bir tema : )
  2. Desmal

130 Tane Web 2.0 Tarzı Gradient

Photoshop'ta web arayüzü çalışmalarım devam ederken gradient aramıştım bir kaç tane.. Bulmuşken paylaşayım dedim.. http://www.box.net/shared/ij8t0vu0sp [İndirmede bir sorun olursa bildirirseniz başka yere yükleyebilirim.. ]
  3. Desmal

tecrübeli diye diye tecrübelide kalmıcak

İş deneyiminizi kendiniz oluşturmalısınız.. Siz bir kaç projede gönüllü olarak yer alırsanız veya kendiniz bir kaç proje geliştirirseniz bu sizin için bir artı olur. Kendinize ait bir günlük tutun, örnek tasarımlarınızı(portfolyo) orada paylaşın.. Bir yere başvuruda bulunurken aceleci...
  4. Fotoğraf

Fotoğraf

Wordpress için tasarladığım arayüz çalışması..
  5. Web Arayüzleri

Web Arayüzleri

6. Desmal

Adını Sen Koy 2009

Filmi geçen günlerde izledim. ve Bence klasikleşmenin ötesine geçilmemiş bir kurgusu vardı. Hani ne tam dram, ne de tam romantik diyebileceğimiz bir film. Meselabiraz daha gizem katılsa çok çok daha seyredilebilir olacağını düşünüyorum.Yine de konu itibariyle gerçek hayatta yaşadıklarımıza ya...
  7. Desmal

Sitem indexlenmedi !

@ea430 Google ekipleri siteye mi giriyorlar ? Hiç sanmıyorum.. @truant34 arkadaşın dediklerini yaparsan, bir de üstüne pr değeri yüksek ve güncellenen siteden backlink alırsan siten kısa zamanda indexlenir. Bir de şu submitter tarzı programlardan vazgeçin ! Eğer siteniz yeniyse ve çok az...
  8. Desmal

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı.. Alttaki en alttakinin kendisi olduğunu düşünüyor ?
  9. Desmal

Eşkiya - Şener ŞEN -

Nedense hep izlediklerim arşivim'inden eksik olduğunu düşünüyorum. Daha hiç izlemedim. Bir kaç haftaya kadar da izlemeyecem sanırım. Sıra gelmez.. Ama bir gün mutlaka..
  10. Desmal

Wordpress Tema Örneği [ Qerin Tema ]

Merhaba, Daha önce hiç çift tıklayarak açmadığım Phtoshop programını son bi kaç gündür (tam olarak 4 gün) kurcalayıp çeşitli makaleler okudum. Daha sonra acaba wordpress için tema tasarımı yapabilir miyim diye başladım. Ortaya pekde profesyonel olmayan birşeyler çıktı. Tabi daha çok...
Yukarı Alt