selam arkadaşlar...
haftaya kardeşim amerikaya gidecek.. sipariş olarak ekteki laptopu vereceğim..
photoshop, flash ve after effects kullanıcısıyım.. ilerleyen dönemlerde 3d max de öğreneceğim..
bu bilgisayar işimi görür mü.. yardımlarınızı bekliyorum..
selamlar.. dosyaları çıkarırken 2 tane hata mesajı verdi.
1. bükey dvs after effects görsel eğitim seti.iso dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
2.....part10rar:Tanımlanamayan arşiv sorunu
bu 2 hatadan dolayı da dvd yi kullanamadım.. sebebi ne olabilir??
selam emeğinize sağlık.. muhalefet olmak istemem ama pramitten ziyade piramit cafe olarak isimlendirilse yapılan görseller ile daha iyi oturan bir çalışma olur. üstte ortada bulunan çalışma da bana göre en dikkat çekici olanı... iyi günler..
@Buse Türüdü
ilgili tüm konularda soruyorum, farklı değerlendirmeler ve alternatifler topluyorum. eğer soru sormam hatalı bulunuyorsa iletin derhal bu siteden ayrılabilirim.
selam..elinize sağlık.. bu tip bir çalışmayı en az 300dpi ile çalışmamız gerektiğini biliyorum.. ancak matbaaya yollarken hangi formatta olması gerekir acaba?
selam.. öncelikle ellerinize sağlık..
bu tip el ilanlarını photoshopta hazırlayacak olsak, matbaaya yollarken tiff ormatında mı göndermemiz uygun olacaktır??
selam elinize sağlık.. sağdaki erkeği ifade eden mavi imleci solda, soldakini de sağda kullanmanız durumunda daha ilgi çekici olabilir... tabi sadece bir fikir..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.