Autodesk sketchbook pro 6'da çizdiğim bir karakter. Bu programı sevdim gerçekten. Ama yine de sadece eskiz için kullanıyorum. Kontürleme için photoshop'dan şaşmıyorum :)
Bu çalışma ise yeni bir hikayeden. Kalabalık bir sokak resmetmeye çalıştım. Tüm çizim autodesk sketchbook pro 'da yapıldı.
Öncelikle deseninizin çok iyi olması gerekir. Kağıt ve kalemle çok fazla haşır neşir olun derim. İllüstrator ve photoshop bunlar sadece birer araç. Önemli olan siz ve yeteneğiniz. Çalışmalarınız varsa bir başlık açıp yayınlayın. Ona göre tavsiyelerimizi sunarız.
Yeni tabletimle yaptığım bir kontürleme çalışmam. (Uc logic Lapazz PF 1209 A4)
Oldukça kullanışlı bileği yormayan eğimi aparatları olan bir cihaz. Basınç hassasiyeti de çok iyi.
Bazıları bağırmadan konsantre olamıyor spor salonunda.:D İdman yaparken sık rastladığım bir sahne. Fazla detaya girmedim. Photoshop cs 5'de lapazz A5 tabletle kontürledim.
Çok teşekkür ederim. Photoshop CS5 şimdilik işimi görüyor. Painter ve skecthbook pro'yu da inceledim ama en iyisi photoshop yine de:)
Linki inceledim. Çİzgi hikaye yapmak için dizayn edilmiş gibi görünüyor. Ben henüz çizgi hikaye aşamasına gelemedim. Sadece öykü metinlerinin altına sahneler...
Manga Studio'nun ne olduğu hakkında bir fikrim yok Günel Hanım :). Photoshop CS 5 kullanıyorum. Bazen İllustrator CS5 de kontürlüyorum.
ESkiden çini mürekkebi ve fırça kullanıodum. Şimdi tabletle çiniliyorum. Kullandığım tabletin markası UC LOGIC LAPAZZ A5 tablet. 5 senedir en ufak bir çizik...
İki yeni çalışmamı daha ekliyorum. Photoshop CS 5'de kontürleyip renklendirdim. Lapazz A5 tablet kullanmaktayım.
http://www.vucutcu.com/forum3/index.php sitesine çizdiğim bir figür. Vücut geliştirme diğer bir ilgi alanım :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.