Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce yapmış olduğum bir çalışma şuan bakınca gözüme çok amatör geliyor fakat yinede paylaşmak istedim sizlerle. Yeni yaptığım işleri en kısa zamanda paylaşacağım. iyi forumlar..
Merhaba arkadaşlar, geçen gün Gülşah Tütüncü'nün facebook sayfasına bir giriş hazırlamıştım sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi Gülşah Tütüncü tarkan, murat boz, sibel can ve enbe orkestrası gibi sanatçıların şarkı sözlerini yazıyor.
Merhaba arkadaşlar, genel olarak 2 ay içerisinde yaptığım çalışmaları sizlerle paylaşmak istedim buyrun;
Kişisel web sitem için hazırladığım arayüz;
Kişisel web sitem için hazırladığım bir önceki arayüz;
Can sıkıntısından denediğim bir logo;
Öylesine bir deneme;
Daha...
Güzel bir deneme fakat renk uyumunda biraz sıkıntın var gibi ayrıca fontları çok büyük kullanıyorsun ölçerek yaparsan çok hoş olacağına inanıyorum. devamını bekleriz. :)
Merhaba, çok göz yorucu olmamış mı? Daha anlaşılır ve renk seçimini daha kurumsal yaparsan senin açından iyi olur çünkü kurumsal bir iş ciddi durmak zorunda. Başarılar :)
Merhaba arkadaşlar, can sıkıntısından yapmış olduğum bir afiş umarım beğenirsiniz oyuncular biraz sağlam oldu maliyetli oldu ama olsun :))) teşekkürler yorumlarınız için.
Merhaba arkadaşlar, ben Fırat Gümüş. 19 yaşındayım ve 3 aydır tasarım ile ilgileniyorum. DMC müzik şirketinde sosyal medya ekibi olarak çalışıyorum ve istanbul aydın ünversitesinde grafik tasarım okuyorum. Forumunuz dikkatimi çekti ve bende sizlere katılmak istedim iyi çalışmalar. :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.