Arama sonuçları

1. A

şeklin veya yazıya nokta

yaşar kerdeş dosyayı ekleyememiştim kusura bakma senin anlayacağın yazının etrafına 4mm capında nokta döneceğim ve araları eşit aralıkta olacak yardımcı olursan sevinirim
  2. A

şeklin veya yazıya nokta

yardımınız için teşekkürler arkadaşlar ama freehande halledemiycem galiba gürhan arkadaşım illustratörde bunun çözümü varsa illustratörde işimi görür illustratörde nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim
  3. A

yazı sorunu

g5 kullanıyorum yanlız diğerprogramlar normal f klavye sadece corelde bu sorun var sorun mac te kaynaklanıyorsa çözümünüde yazarsanız sevinirim ilginiz için teşekkürler
  4. A

şeklin veya yazıya nokta

evet ama çizgi değil nokta olarak led amaçlı kullanmak istiyorumhttp:///Users/cozumreklam/Desktop/Picture 1.png
  5. A

Kolay Neon ve Led etkisi

ledlerin nasıl döşendiğini anlatabilirmisiniz led aralıkları yazının icinden dışından çözginin üstünden nasıl ledlerin yerlerini belirlediğinizi anlatabilirseniz sevinirim iyi çalışmalar emeğini sağlık
  6. A

şeklin veya yazıya nokta

slm arkadaşlar led çalışması yapmam gerekli ama freehandda hic led li tasarım yapmadım yazının veya şeklin etrafına (çizgi dışından içinden ve üstünden) noktaları nasıl yerleştirebilirim bilgilendirirseniz sevinirim iyi çalışmalar
  7. A

yazı sorunu

slm arkadaşlar ben mac kullanıyorum corelde yazı yazarkan q klavye olarak algılıyor corelde f klavye olarak nasıl ayarlayıp yazı sorununu çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar
Yukarı Alt