Arama sonuçları

1. S

Tasarimci grafiker

Hadımköy’de bulunan firmamızın Tasarım departmanında Görevlendirilmek üzere; • Görsel Tasarım yeteneği gelişmiş, özgün ve pratik tasarımlar üretebilen • Grafik tasarım programlarına ( Freehand, Adobe Illustrator, Photoshop, Corel Draw, vb. ) hakim • Ürün ambalajları ve tanıtım...
  2. S

Yardimci grafiker

Hadımköy’de bulunan firmamızın Tasarım departmanında Görevlendirilmek üzere; • Görsel Tasarım yeteneği gelişmiş • Gelişime ve yeniliklere açık • Grafik tasarım programlarını ( Freehand, Adobe Illustrator, Photoshop, Corel Draw, vb. ) sorunsuz kullanabilen • Ürün ambalajları ve tanıtım...
  3. S

Tasarimci grafiker

Hadımköy’de bulunan firmamızın Tasarım departmanında Görevlendirilmek üzere; • Görsel Tasarım yeteneği gelişmiş, özgün ve pratik tasarımlar üretebilen • Grafik tasarım programlarına ( Freehand, Adobe Illustrator, Photoshop, Corel Draw, vb. ) hakim • Ürün ambalajları ve tanıtım...
  4. S

Tasarimci grafiker

5. S

Tasarimci grafiker

TASARIMCI GRAFİKER Hadımköy’de bulunan firmamızın Tasarım departmanında Görevlendirilmek üzere; • Görsel Tasarım yeteneği gelişmiş, özgün ve pratik tasarımlar üretebilen • Grafik tasarım programlarına ( Freehand, Adobe Illustrator, Photoshop, Corel Draw, vb. ) hakim • Ürün ambalajları ve...
  6. S

Tasarimci grafiker

TASARIMCI GRAFİKER Hadımköy’de bulunan firmamızın pazarlama departmanında Görevlendirilmek üzere; • Görsel Tasarım yeteneği gelişmiş, özgün ve pratik tasarımlar üretebilen • Grafik tasarım programlarına ( Freehand, Adobe Illustrator, Photoshop, Corel Draw, vb. ) hakim • Ürün...
  7. S

Tasarımcı & Webmaster

Alanında Türkiye'nin en büyük kuruluşu olan firmamızda istihdam edilmek üzere; • Görsel Tasarım yeteneği gelişmiş, farklı ve pratik görsel çözümler üretebilen, • Grafik tasarım programlarına ( Frehand, Adobe Illustrator, Photoshop, Corel Draw vb.) hakim • Ambalaj ve tanıtım materyallerinin...
  8. S

Yaratıcı ve Yenilikçi Grafikerim İş Arıyorum Acil

Selamlar Alanında Türkiye'nin en büyük kuruluşu olan firmamızın Pazarlama departmanında görevlendirilmek üzere tasarımı yeteneği gelişmiş, hızlı ve pratik çözümler üreten tasarımcıya ihtiyacımız var. İlanınız güncel ise sinanerdem@akkim.net adresine CV'nizi yollamanızı rica ederim...
  9. S

Grafiker & Webmaster

referans verebilecek bay “grafiker ve webmaster” takım arkadaşlarına ihtiyacımız var. Aşağıda istediğimiz özellikler sıralanmıştır. İlgilenen arkadaşlar sinanerdem@akkim.net adresine CV'lerini yollayabilirler. 1- TASARIMCI GRAFİKER > MESLEKİ ÖZELLİKLER • Üniversitelerin Görsel tasarım...
  10. S

Grafiker ve Webmaster Deneyimli

İstanbul Hadımköy’ de bulunan firmamızın Pazarlama Departmanında görevlendirilmek üzere, geçmiş çalışmalarından referans verebilecek bay “grafiker ve webmaster” takım arkadaşlarına ihtiyacımız var. Aşağıda istediğimiz özellikler sıralanmıştır. İlgilenen arkadaşlar sinanerdem@akkim.net...
Yukarı Alt