Arama sonuçları

1. Y

Kartvizit Çalışması Yaptırılacaktır . .

@reborn Allah'ım Yarabbim sen sabır ver ! Sende okuduğunu anlama kıtlığımı var yoksa şaka mısın ? Matbuu 4TL diyor evet matbuudan bastırcam zaten ama 4 tl olanından değil ancak ben konuda kartvizit tasarımı yaptıracağım diyorum ! Kartvizit bastıracağım mı diyorum ? Babanıza Allahtan...
  2. Y

Ya arkadaşım siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. 1000 TL ye kartvızıt yapacakmış. Neyse ağzımı bozmak istemiyorum. Amacım,kendi adıma kartvizit bastırmak,şirket adına birşeyler yaptıracak olsam gelipte buraya bu şekilde bir konu açmam
  3. Y

Bir kartvizit çalışmasına 300 lira fiyat çekilen bir yeri ilk defa görüyorum :) Hakikaten ilginç tamam serbest piyasada bu kadar da cıvkı cıkarılmaz. 300 liraya millet web sitesi tasarımı yapıyor,kimiside gelmiş 300 lira kartvızıt tasarımı diyor Allah akıl fıkır versın :)
  4. Y

Arkadaşlar Merhabalar; Arkalı Önlü Kartvizit Çalışması Yaptırılacaktır. Konu Altına veya pm olarak teklif ve referanslarınızı bekliyorum,teşekkürler.
  5. Y

Ay Yapı Kartvizit Çalışması

hocam foruma yenı uye oldum çalışmanıza cok begendım kartvizit çalışması yaptırmak ıstıyorum ancak ucretınız nedır acaba ?
Yukarı Alt