Arama sonuçları

1. Sinistra

Corel Draw'ın birçok özelliği tek ders içerisinde | video ders

Hasan bey Link Çalışmıyor Yenileyebilirmisiniz ?
  2. Sinistra

corel'de yazı convertlemeden baskıya iş gönderme yöntemi

Verdiğiniz dersler çok iyi. Bizimle paylaştığınız için Teşekkürler.
  3. Sinistra

Puzzle Yapımı ( Yapboz )

Paylasım için saol güzel olmus
  4. Sinistra

1. buluşma resimleri

ben söylim kırmızılı olan benüm:D
  5. Sinistra

merhaba

SEnde h.g Aramıza
  6. Sinistra

SeLam

h.b gercekten keyifli oluo ben emprime denciliği yapıorum ama burdaki dersleri felan görünce gercvekten çok keyiflio oluo hele bide böle sıcak bir ortam olunca dahada keyifli oluo ilginiz için tşk ederim
  7. Sinistra

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

Gerçekten sitede çok güzel dersler war hakkını veriosan admin stienin logoda derste çok güzel olmus
  8. Sinistra

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

Gerçekten sitede çok güzel dersler war hakkını veriosan admin stienin logoda derste çok güzel olcak
  9. Sinistra

Hiçmi Pozitif Birşey Yok!

ehehuheuhehe:D Gercekten GüzeLmiş:) Tşk
  10. Sinistra

1. Istanbul Buluşması

arkadaşlar eger isterseniz ben buluşma yerini ayarlamaya çalışırım sadece bi kamelyayı boşaltıcaz büyük bi yer istersenizi ilgilernirim Cvp larınızı bekliyorum
  11. Sinistra

SeLam

Gerçekten iyi bir forum sitesi oldugu belli çünki ilgi var burda her seyden önce
  12. Sinistra

SeLam

saolun bildiklerimi paylaşmaya bilmediklerimi öğrenmek için bende katıldım aranızıaa bu arada işler iyi yogun biraz
  13. Sinistra

SeLam

SeLam siteyi SuperTurkishMan den duydum ve eminim her kes onun gibi bi ustası olsun ister burda bildiklerimi paylaşmak için geldim gerçegi burda o kdr tecrübeli olanlar varkenbana düşmez ama yardımcı olmak amacıyla Ben de Geldim
Yukarı Alt