Arama sonuçları

1. E

Adobe programlarında deneyimli olan kişiler aranıyor...

@nuriQocca Eğer 3 sene bekledikten sonra projem tutarsa 300k ücret ödeyeceğim. Tutmazsa ödemeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa getirin imzalayayım. Bu sistemi görüp te sizin gibi olur mu böyle şey demeyip ben varım diyen arkadaşla işe başlayacağım. Sözleşmeleri hazırlıyorum. Ayrıca sistemi...
  2. E

@deliler Kabul eden etmiş size ne? Sizi hiç anlamıyorum. Bi' şey mi batıyor, bana mı öyle geliyor? :confused:
  3. E

@nido2006 Projem gerçekleşirse o zaman pişman olacaksın. Hangi grafiker belirttiğim işi yapıpta bir süre sonra 300.000 TL kazanıyor. Satılan çizgi roman üzerinde kar payı vereceğim. Yani ortak olacağız. Size kalkıp ta sırf bu işe yoğunlaşın demiyorum. Haftada iki gün, bir kaç saat...
  4. E

@Fulya Özkan Bakın anlatamıyorum sanırım. Hedef satışa ulaştığımız da proje çalışmalarına başlayacağız. Eğer proje tutmazsa satıştan elde edilen paranın bi' kısmını kesinlik vereceğim. Peki gerçek fotoğrafları 75 sayfalık (Arkalı önlü x2) bir çizgi romana çevirdiğimizde vermem gerek ücret nedir?
  5. E

@Fulya Özkan Çok öneli bi' konuya deyindiniz. Bu konuda ne yapmam gerekir...
  6. E

@Erkan Nehir Her neyse. Çalışmalara başladığımızda her şey ortaya çıkar. İsterse grafiekir olmasın. Önemli olan aranan kriterlerde olması. Verilen işi yapabilmesi. Teşekkürler...
  7. E

@Erkan Nehir Sizin açınızdan basit, bilmeyenin açısından zor demek istedim. Biraz önce başka bir forumda konu açtım ve bir arkadaş ben varım dedi. Kendisi grafikermiş. Umarım projemiz gerçekleşir ve hak ettiği ücreti ona öderim. İkimizde kazanırız.
  8. E

@Erkan Nehir Evet haklısınız ama efektler basit olacak. Gerçekçi efekt istemiyorum. Çizgi roman olacak sonuçta. Ayrıca boş vakitlerinizde yaptığınız photoshoplar gibi olacak bu. 1 yıl içinde günde sadece 2 saat çalışarak 5 ayda tamamlayacağız. 1 yıl içinde parça parça farklı günler olacak...
  9. E

Merhabalar Öncelikle şunu söylemek isterim neden aylar sonra başlayacak çalışmanı şimdi açıyorsun derseniz çok heyecanlıyım. Aklıma sahneler geldikte araştırmalar yapıyorum. Senaryo fikrimi çizgi romana aktarıyorum. Bu konuda istediğim şekilde resimleri photoshop ile değiştirebilecek...
Yukarı Alt