Arama sonuçları

1. M

Yazı katmanına tıklayınca görüntü kayboluyor.

Bir süredir Photoshop CS6'da garip bir sorun ile karşı karşıyayım. 4-5 katmandan oluşan bir çalışmam var. Yazı katmanına bir metin yapıştırıyorum. Sonra diğer katmanlarda bir şeyler yapıyorum. Yazı katmanındaki metni değiştirmek için tıkladığımda bütün çalışma kayboluyor. Alttaki diğer...
  2. M

indesign de kelime veya harf sayısını öğrenme

selam, info paleti sayesinde bu mümkün. Info paletini F8 ile açıp kaparsınız.
  3. M

In Designde İndeks yapmak

Baya gecikmiş bir cevap olsada arşive girsin :-) Hiç bilmeyenler için o zaman Indesign de yazar dizini nasıl oluşturulur biraz anlatmaya çalışayım. - Oncelikle Shift+F8 tuş kombinasyonuyla index penceresi açılır. (Window+Type table+Index) - Klavye kısayolu oluşturalım (Edit+Keyboard...
  4. M

Indesing Yazı Klonlama

Indesign'da boyle bir ozellik mevcut değil. Yazıyı bir kutuya yazacak sonrasında kutuyu istediğiniz sayıda klonlayacaksınız :-)
  5. M

corel Draw da çalışılmış sayfaları nasıl indesigne aktarabilirim?

Indesign ile aram baya iyidir. Bu işin sağlıklı bir yöntemi olacağını sanmıyorum. Eğer dosyaların üzerinde değişiklik yapmak diye bir derdiniz olmasa idi. Corel'den PDF exportlamak ve indesign'a PDF importlamak en akıllı çözüm olurdu.
  6. M

Manşet için font önerisi.

Merhaba, Flexo güzel bir font ama Neo Sans Pro'ya aşırı derecede benziyor. Bu kadarda yakın olmasın :-) @hasan güner; sanırım teknik bir sorun var. önerilerinizi göremiyorum. teşekkürler.
  7. M

Manşet için font önerisi.

Merhaba, Haber sitemizde manşet resimlerinde NeoSansPro kullanmakta idik. Yakın zamanda site tasarımını değiştirdik. Site sahibi fontunda değişmesinde ısrarcı. Açıkçası ben Neo Sans Pro'dan oldukça memnundum fakat değiştirmeliyim. Bu fonta çok uzak olmayacak ne önerirsiniz? örnek manlşet:
Yukarı Alt