Arama sonuçları

1. T

Tabela Tasarım

@CrisHancock Moderatörler nerede?:bann:
  2. T

Logo tasarımı

Emeğe mesleğe saygısı olmayan bedavacıların ilanlarını lütfen yayınlamayın.
  3. T

Ürün çekimi

Merhaba nikon D700 makinamla fotoğrafları çekebilir, dekupe ve diğer düzenlemelerini yapabilirim. c-cavus@hotmail.com
  4. T

Ajans ve matbaa hizmetleri veren firmamıza, Grafiker Aranıyor- İst. Avrupa

@reborn Sıfırdan tasarım yapabilen demek istemiş, muhtemelen hazır materyal kullanmadan istenileni yapması. Yani atıyorum bir yumurta firması logo istiyor ama logodaki tavuğun eli havada gövdesi sağa dönük olsun istiyor, grafiker bu tavuğu nette aramasın sıfırdan tasarlasın istiyorlar
  5. T

Katalog Tasarimi Uygulamasi Yapacak Matbaa Temelli Grafiker Araniyor

Selam, bahsettiğiniz iş sayfa başı ücretiyle ücretlendirilir. Bu da atıyorum sayfa başı fiyatı 80 tl olsun, 100 Sayfa için 80 x 50 = 4000 TL :) Kapağı yapacak çalışanınız bu rakamı görmesin istifa eder :D
  6. T

Reklam Ajansında Görev Yapacak GRAFİKER Aranıyor

Selam, verilen mail adresine çalışmalarımdan örneklerinde olduğu bir cv maili attım bilginize.
  7. T

Freelance Grafiker Çalışma Arkadaşı Arıyoruz

Merhabalar, vermiş olduğunuz mail adresine örnek çalışmalarımında olduğu cv'imi gönderdim, bilginize.
  8. T

İnteraktif tasarımcı arıyoruz.

Selamlar, merakımdan soruyorum, uygulama, içerik geliştirmede InDesign ın ne gibi bir etkisi var hangi noktalarda kullanılıyor? :)
  9. T

Grafik-Tasarımcı aranıyor, İstanbul Avrupa Yakası

Selamlar, öncilkle şunu belirtmek isterim ki, grafik tasarımcı pazarlamacı değildir, Broşür ve yazı materyali hazırlama konusunda tecrübeli Yazı materlayi derken sanırım çalışmalar için metin hazırlamaktan bahsediyorsunuz, aslında bu metin yazarının işidir, bu isteğiniz karşılığında ekstra...
  10. T

Grafiker - Grafiker Yardımcısı

Selamlar, sakıncası yoksa bayan tercihinizin sebebini belirtirmisiniz
Yukarı Alt