Arama sonuçları

1. A

Web Site,Grafik,3D Görselleştirme,Animasyon,Mobil Arayüz Tasarımları

Program/Seviye: 3D Programlar : Autocad, 3D Max , Google Sketchup , Archicad,Vue 2D Programlar : Flash,Illustrator,Photoshop,Fireworks,Corel Draw Video Programları : After Effect , Adobe Premiere ********************** İşle ilgili açıklama: İsmim Serkan Kayaalp Ankara'da...
  2. A

Web Site,Grafik,3D Görselleştirme,Animasyon,Mobil Arayüz Tasarımları Yapılır

Program/Seviye: Program/Seviye: 3D Programlar : Autocad, 3D Max , Google Sketchup , Archicad,Vue 2D Programlar : Flash,Illustrator,Photoshop,Fireworks,Corel Draw Video Programları : After Effect , Adobe Premiere ********************** İşle ilgili açıklama: İşle ilgili açıklama: İsmim...
  3. A

3d max ve vray dersi ( özel ders ) - ankara

Merhaba. 3D Max programını etkin bir biçimde kullanmak ve özellikle Genel Modelleme, Mimari Modelleme, Animasyon ve Render Motoru ( Vray ve Mental Ray) konusunda bir şeyler öğrenmek istiyorsanız dersime katılmanızı öneriyorum. Seviyenize göre çalışma planı hazırlayabiliriz. Kafanızda...
  4. A

Tanıtım Videosu Logo ve Birkaç Grafik İşi Yaptırılacaktır

Merhaba.Tasarım ihtiyaçlarınız ve tanıtım videolarınız konusunda size yardımcı olabilirim.kayaalp123@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Yukarı Alt