Merhaba arkadaşlar bu mesajı başka bir forma yazdım sizlerinden görüşlerinizi almak istedim.
Sizlerden yaptığım kodlamanın ne kadar başarılı olabilceği ve eksik veya gereksiz olan kodlamalar hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Kodlar aşağıda zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkürler...
@Sedat Gül
evet logo yok ama boş kalmasın diye yapmıştım aslında ilk başlarda benide rahatsız etmişti ama bu çalışmalar kendimi geliştirmek için olduğundan dolayı sadece deneme ypıyorum. hatalarımı gösterdiğiniz için teşekkürler. :)
merhaba arkadaşlar dün gece ilk yaptığım broşürü sizlere göstermiş eksiklerimi göstermiştiniz.
O broşür kılıklı şey burda : https://www.grafikerler.org/deneme-calismalar/22794-ilk-brosur-tasarimi.html :D
bu gece yeni bir broşür (ikinci broşürümü) yapmaya çalıştım onlarda :
Bu dış kapak...
Merhaba arkadaşlar belki hayatımda ilk defa photoshop ile bu kadar uğraştım. Ve ilk denememde bir broşür yapıyım dedim ve tamamladım (gibi :D ). Broşür hakkındaki yorumlarınız bekliyorum. Teşekkürler
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.