Arama sonuçları

1. Murat Berköz

Freelance uygun grafik çözümleri

Merhaba Ben Murat BERKÖZ. Yaklaşık olarak 5 yıllık grafik tasarım deneyimim ve 2 yıllık çizgi desen tecrübem mevcut. Şu anda Marmara Üniversitesi GSF RESİM Bölümünde okumaktayım. Grafik tasarım programlarına hakimiyetim dışında farklı tasarımlar ve kreatif fikirlere yardımcı olmaktayım...
  2. Murat Berköz

freelancer olarak iş arıyorum...

Merhaba Ben Murat BERKÖZ. Yaklaşık olarak 5 yıllık grafik tasarım deneyimim ve 2 yıllık çizgi desen tecrübem mevcut. Grafik tasarım programlarına hakimiyetim dışında farklı tasarımlar ve kreatif fikirlere yardımcı olmaktayım. Kendimi daha da fazla geliştirebileceğim ve işlerimle ajansa fayda...
  3. Murat Berköz

Full Time veya Freelance grafik tasarımcı olarak iş arıyorum...

Merhaba Ben Murat BERKÖZ. Yaklaşık olarak 5 yıllık grafik tasarım deneyimim ve 2 yıllık çizgi desen tecrübem mevcut. Grafik tasarım programlarına hakimiyetim dışında farklı tasarımlar ve kreatif fikirlere yardımcı olmaktayım. Kendimi daha da fazla geliştirebileceğim ve işlerimle ajansa fayda...
  4. Murat Berköz

Grafik tasarımcı(full time//freelance)

Merhaba Ben Murat BERKÖZ. Yaklaşık olarak 5 yıllık grafik tasarım deneyimim ve 2 yıllık çizgi desen tecrübem mevcut.grafik tasarım programlarına hakimiyetim dışında farklı tasarımlar ve kreatif fikirlere yardımcı olmaktayım. kendimi daha da fazla geliştirebileceğim ve işlerimle ajansa fayda...
Yukarı Alt