Arama sonuçları

1. A

Türkiye Geneli Grafiker

Zamanında iş teslimi ve memnuniyet garantisi ile tüm grafik tasarım işlerinize freelance grafiker olarak talibim. 11 yıllık matbaa ve ajans deneyimine sahibim. Amaca yönelik ve özgün tasarımlar sunuyorum. İşlerinizi baskıya hazir bir şekilde teslim ediyorum. İsteğe bağlı matbaa baskı hizmeti de...
  2. A

Freelance Grafiker

Merhaba. Tüm grafik tasarım işlerinize freelance grafiker olarak talibim. 9 yıllık grafikerlik ve matbaa ortamı deneyimine sahibim. Kaliteli, özgün ve hızlı tasarımlar sunuyorum. Ayrıca hazırlanan işin baskı aşamasına getirilmesi, renk ayarları, revolta montajlar, etek-makas payları vs...
  3. A

GRAFİK TASARIM (Freelance)

İlan günceldir.
  4. A

GRAFİK TASARIM (Freelance)

Merhaba. Tüm grafik tasarım işlerinize freelance grafiker olarak talibim. 9 yıllık grafikerlik ve matbaa ortamı deneyimine sahibim. Kaliteli, özgün ve hızlı tasarımlar sunuyorum. Ayrıca hazırlanan işin baskı aşamasına getirilmesi, renk ayarları, revolta montajlar, etek-makas payları vs...
  5. A

Freelance Grafik Tasarım

Merhaba. Her türlü grafik tasarım işlerinize freelance grafiker olarak talibim. 9 yıllık grafikerlik ve matbaa ortamı deneyimine sahibim. Hazırlanan işin baskı aşamasına getirilmesi, renk ayarları, revolta montajlar, etek-makas payları vs konularında tecrübeliyim. Alkım Gündoğdu İrtibat: 0555...
Yukarı Alt