Arama sonuçları

1. X

Resim Birleştirme Yardım Lütfen

arkadaşlar ben araştırmıyo değilim araştırıyorum yalnız benden daha iyi bilen birisi bana hangisinin daha iyi olucagı hakkında yönlendire bilir anlaşılan burada kimse yardım etmeyi sevmiyor gibi görünüyor bi soru sorduguma pişman oldum vallaa
  2. X

Arkadaşlar O Zaman Şöyle Bir Yardımda Bulunun En Kapsamlı Güzel Photoshop Görsel Eğitim Videoları Nasıl Nerden Bulabilirim Varsa Verirmisiniz ?
  3. X

yardım etmicekmisiniz arkadaşlar :(
  4. X

Ben Matbaa İle İlgileniyorum Ustam
  5. X

@Yaşar KARADENİZ İştigal Derken Ne Demek İstediginizi Anlamadım ?
  6. X

@Arzu ULUIRMAK Hanımefendi Size Şöyle Anlatıyım Ben O Zaman En Başta Da Belirttigim Gibi Orta Düzetde Kullanmasını Biliyorum Photosohp u Ben Bugüne Kadar Öğrendiklerimin Hepsini İnternetten videolu ve Resimli Anlatımlarla Öğrendim Siz Anlatmak İstedikten Sonra Anlatılmaz Diye Birşey Yok eterki...
  7. X

@Arzu ULUIRMAK Hocam Anlatırsanız Çok İyi Olur Şöyle Söyliyim Bir Müzik Grubumuz Var Ve Logo Tasarımı İstediler Benden Bende Çok Güzel Birşey Yapmak İstiyorum Normal Şeyler Yapabiliyorum Ama Daha İyi Birşey Yapmka İstiyorum Lütfen Yardımcı Olun
  8. X

Merhaba Arkadaşlar Ben Resim Birleştirmek istiyorum mesela GİTAR Yazdım R harfinin bir ayagını gitar sapı yapmak istiyorum bunu nasıl yaparım photoshop bilgim orta düzey yardımlarınızı bekliyorum Saygılar...
Yukarı Alt