Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Gemici takvim başlığı

arkadaşlar kendi firmamıza gemici takvim için başlık düzenledim sizce daha başka bişeyler yapılabilir mi?
  2. Fatih Coşkun

-->> FireBird Motors logo

bu çalışma gerçekten süper internette biraz araştırdım başkaları ne yapmış diye sizinki hepsinden güzel tebrikler ben çok beğendim siz öylesine mi çalıştınız yoksa istek üzerine mi yaptınız bu çalışmayı
  3. Fatih Coşkun

2010 takvim örneği

@orion Yorumunuz için teşekkür ederim faxda alan kodu eklemedim yazı daralıyordu portakal eklenebilir ama bu sefer yeşil tonla ne kadar uyumlu olur bilmiyorum zemin rengini bozmamak için bu şekilde bir çalışma yaptım (-) ler gözümden kaçmış dikkatiniz için tekrar teşekkürler
  4. Fotoğraf

Fotoğraf

köseoğulları takvim
  5. 2010 takvim

2010 takvim

6. Fatih Coşkun

2010 takvim örneği

Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum
  7. Fatih Coşkun

dergi reklam sayfası

Zemin ve yerleştirmeler güzel dilek hanım fakat arabaların hepsi ayrı açılarda oluğu için kötü duruyor
  8. Fatih Coşkun

Mesnevi Kitapevi logo

bence çok iyi bir çalışma antic gibi buda süper sade ve anlaşılır tebrikler
  9. Fatih Coşkun

-->> Antic Film Production Logo tasarımı

benimde yazıyı o şekilde kullanmanız çok hoşuma gitti oklara gerek bile yok aslında yazı herşeyi anlatıyor tebrikler
  10. Fatih Coşkun

Sümene manastırı-CMYK -çalışması

Gül hanım çok faydalı ve güzel bir ders hazırlamışsınız Çok teşekkürler sonuçta süper
  11. Fatih Coşkun

-->> Clockers-clock&acc. logo

daha can alıcı olabilir kullandığınız renkler soluk kalımış siyah gri - siyah kırmızı - siyah bordo yada turuncu turkuaz - turkuaz gri gibi uyumlu renkler yada zıt renkler olabilir
  12. Fatih Coşkun

logo çalışması

logo tek başına sadece bir nokta yada bir çizgidende oluşabilir önemli olan logoda ne anlatılmak istendiğini herkesin anlayabilmesidir ben sizin logonuzda ne anlatmak istediğinizi anlayamadım
  13. Fatih Coşkun

Diablo 3 Çıkış Tarihi:)

resminiz görünmüyor
  14. Fatih Coşkun

Font istek

Buyrun Abdullah bey http://rapidshare.com/files/317590616/Yeni_Klas__r.rar
  15. Fatih Coşkun

-->> Clockers-clock&acc. logo

Tasarım iyi renk seçimi kötü daha iyi renklerle çok iyi sonuçlar alabilirisniz
  16. Fatih Coşkun

Hayırlı Tezkereler-Çağlar TURHAN

Hayırlı Tezekereler Allah Hayılısı ile gidip dönmeyi nasip etsin
  17. Fatih Coşkun

logo istekleriniz

http://rapidshare.com/files/317452784/Turkiye_Barolar_Birligi.rar buyrun burdan indirebilirsiniz
  18. Fatih Coşkun

ada mertcan sucuk logo sizce hangisi

@Melih Yongacı Teşekkürler melih bey bu konuda tamamen haklısınız grafik tasarımcı müşteriyi yönlendirmeli ve cesaretlendirmelidir. tabi müşteri daima haklıdır sözünüde malesef unutamıyoruz dediğiniz gibi 8. harikasını bile ortaya çıkartsanız müşteri meğenmedikten sonra elden birşey gelmiyor...
  19. Fatih Coşkun

Cemy-Turbulans

Logo: Mevcut logolarımız kullanılacaktır.(Logo ektedir) Sunumlar: 200mm x 150 mm gazete ilanı logo ve yazı zaten mevcut sizden istenen sadece gazete ilanı https://www.grafikerler.org/aralik-ayi-yarisma-konusu/16045-musteri-cemy-|-konu-turbulans-markasinin.html logoyu burdan indirebilirsiniz
Yukarı Alt