Arama sonuçları

1. İnan Kılıç

Z Cafe&Bar Restaurant

Teşekkür ederim.
  2. İnan Kılıç

Z Cafe&Bar Restaurant

ilgisinden dolayı herkese teşekkür ederim.
  3. İnan Kılıç

erka matbaa logo

@BURÇİN DAMLA YETEN Yazmayayım diye tuttum kendimi ancak yazılan şeyler okadar üzücü ki, birkereye mahsus yazmak istedim, müsadelerinizle tabiki. Öncelikle Burçin Hanım, Bir çalışmanızı çöpe atıp atmamak sizin tercihiniz olmakla beraber, işinize saygısızlıktır.Bilmem farkındamısınız. Bir...
  4. İnan Kılıç

Tesla Proje Mühendisliği / logo Eskiz ve Mantığı

@GÜNEL AYVACI Sayın GÜNEL; Est, öyle ahım şahım bir zekam yok, aslında yapılan işler okadar kötü ki, olması gerekenler bize uç geliyor. Bu mesleğin hakkını vermeye çalışıyorum , ki hala yetersizlik hissediyorum... İlginiz adına teşekkür ederim efendim.İyi günler... @Fatih Coşkun...
  5. İnan Kılıç

Tesla Proje Mühendisliği / logo Eskiz ve Mantığı

Teşekkür ederim Sayın GÜNEL... Bir proje mühendisliği firmasının logosu, matematiksel oranlar içeren bir projelendirme aşamasından geçmeliydi diye düşünüyorum.
  6. İnan Kılıç

Tipografik hayvanlar serisi

İginizden ötürü hepinize çok teşekkür ederim...Beğeni duygularınız çok hoş. İlk etapta en az 30 hayvan oluncaya kadar durmak yok. 30 rakamına ulaşınca ufak bir sergi girişiminde bulunacağımı haber vermek isterim. Saygılar...
  7. İnan Kılıç

Colors is good... (Renkler güzeldir)

İlginizden dolayı teşekür ederim Buse Hanım... ------------- Sayın Günel Ayvacı; İlginzden dolayı çok teşekkür ederim efendim. Saygılar...
  8. İnan Kılıç

Morgan Aeromax

İyi kurgulanmış bir tasarım...Tebrik ediyorum dostum,sade ama bir okadar ateşli. Hız aldın gidiyorsun :)
  9. İnan Kılıç

Red is good / kırmızı iyidir.

Teşekkür ederim arkadaşlar.
  10. İnan Kılıç

Merhabalar Emine Hanım...Teşekkür ediyorum.Umarım devam eder.
  11. İnan Kılıç

Colors is good... (Renkler güzeldir)

Renkler güzeldir serisinin (kırmızı-siyah-mavi) son çalışması...
  12. İnan Kılıç

The labyrinth of castle/kalenin labirenti

İlgi ve beğenileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
  13. İnan Kılıç

Serinin 5. Hayvanı , ARI
  14. İnan Kılıç

Tipografi de Resim

Okadar gereksiz bir başlık açmış ve gereksiz bir eleştiri yapmışsınız ki... Tipografinin tanımını yapmanız ne hoş...Bilmeyenler için bir ön bilgi niteliğinde... Ki yunan kökenli bir kelime olduğundan bahsetmiyorum bile...Çünkü kalkıpta kendimce tanımlayacak değilim.Kendimce yorumlarım...
  15. İnan Kılıç

formation/oluşum

Teşekkür ederim Yaşar Bey. Emine Hanım; Tarayıcınızdan kaynaklanıyor olabilir...
  16. İnan Kılıç

formation/oluşum

17. İnan Kılıç

Z Cafe&Bar Restaurant

Teşekkür ederim arkadaşlar.
  18. İnan Kılıç

Z Cafe&Bar Restaurant

Tesisin mevcut bir logosu var, düz bir fontla Z harfi kullanılıyor. Hazırlanan tasarım mevcut logonun yanına amblem olarak düşünülebilir. -Tek amblemle hem cafe hem bar hemde restaurant havası yaratıldı. -İnsan silüetlerinin oluşum temeli için Z harfi kullanıldı. -Renkler henüz...
  19. İnan Kılıç

Zar modelleme

Teşekkür ederim sayın HAKAN ve FATİH.
Yukarı Alt