bende yapabilirim sana eğer ilgileniyorsan ister flash ister gif formatında hareketli bir banner çalışma hazırlayabilirim
grafik3458@hotmail.com msn adresim
illustratorde çizdim 3d boyutlandırdım. Photoshopta renklendirdim.Corelede kesime uygun hale getirdim. vincutda çizgileri düzenledim. enrutede vincontrol için ayarladım. vincontrolden routor aktarıp kestim.:)
Bir işin tasarım ve sonraki bütün işleri pc çıkana kadar ben ilgileniyorum yanımdaki...
Aslında emine arkdaşımın dediği gibi tabelayı her türlü programda hazırlayabilirsin.Ama senin hazırladığın tasarımın birde yapımı var.Yapım işi gerçekten zor bir iş. İnanın pc göründüğü gibi durmuyor yapımı.Tasarımı yapacak olanında tabela konusunda deneyimi malzeme bilgisi olması...
aslında evet verdiğin fikirde gayet güzel.:)
ilk başta aklıma elbiseleri de denize yakın bir yere koymaktı. sanırım tamamlanmış olacaktı ozaman.
İşallah diğer bir çekimde eksiksiz çekerim. aslında böle olması daha güzel olmuş. çünkü bu güzel yorumları duymamış olurdum. Zaman ayırıp fikir...
@Nurdan Çil
nurdan hanım bu resmi çok kişiye gösterdim.Çünkü ilk göz ağrım diyebilirim.Ama şu bir gerçek ki kime gösterdiysem herkez farklı yorumlar yaptı.sanırım insanın o andaki ruh haliyle benimseniyor. Mesela siz mutlu olduğunuz için belki beraberlik ile ilgili bir yorumda bulundunuz.umarım...
@yakan
ortada iddalı bir şey yok. ben yaptığım resmin sizden daha ii yaptım demiyorum. ne kadar profesyonel olursam olayım butür bir cümle kullanmam.Yanlış anlaşılma olmasın lütfen
Sayın Danışman bey
yorumunuz için çok teşekkür ederim.Ben alınması gereken mesajı aldım. Tekrar teşşekkür ederim.Şimdi daha çok iştahla fotograf çekebilecem.
Yalnızlığı ifade etmeyi çok seviyorum. Sizin profesyonel yaptığınız işi ben amatör yapıyorum. Bu yüzden kötü tepkiler alacağımı biliyorum.(olmamış,yanlış ışık,yanlış lens seçimi,vs.:) ) Olsun amaç gelişmektirmek kendini;)
malesef çalışma yapılacak yerlerin fotograflarını ölçü için giden ekip aldığı için çekilen fotoların en güzelini kullanmam gerekiyor:)
bu en iyi görüntüydü.:))))
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.