Arama sonuçları

1. Ünal Er

Web Site Banner yapana süresiz reklam

bende yapabilirim sana eğer ilgileniyorsan ister flash ister gif formatında hareketli bir banner çalışma hazırlayabilirim grafik3458@hotmail.com msn adresim
  2. Ünal Er

Leblebi Diyarına Bakış ( Çorum )

şunu söylim en güzel foto kışın binbir zahmetle çekilen fotolar ama gerçekten çok güzel oluyor elinize sağlık
  3. Ünal Er

Basit bir tabela

teşekkür ederim arzu hanım
  4. Ünal Er

Basit bir tabela

illustratorde çizdim 3d boyutlandırdım. Photoshopta renklendirdim.Corelede kesime uygun hale getirdim. vincutda çizgileri düzenledim. enrutede vincontrol için ayarladım. vincontrolden routor aktarıp kestim.:) Bir işin tasarım ve sonraki bütün işleri pc çıkana kadar ben ilgileniyorum yanımdaki...
  5. Ünal Er

totem çalışmam

teşekkür ederim
  6. Ünal Er

Basit bir tabela

Aslında emine arkdaşımın dediği gibi tabelayı her türlü programda hazırlayabilirsin.Ama senin hazırladığın tasarımın birde yapımı var.Yapım işi gerçekten zor bir iş. İnanın pc göründüğü gibi durmuyor yapımı.Tasarımı yapacak olanında tabela konusunda deneyimi malzeme bilgisi olması...
  7. Ünal Er

biraz yalnızlık olsun istedim ve çektim

aslında evet verdiğin fikirde gayet güzel.:) ilk başta aklıma elbiseleri de denize yakın bir yere koymaktı. sanırım tamamlanmış olacaktı ozaman. İşallah diğer bir çekimde eksiksiz çekerim. aslında böle olması daha güzel olmuş. çünkü bu güzel yorumları duymamış olurdum. Zaman ayırıp fikir...
  8. Ünal Er

patronumun yorumu çok güzel oldu. Onu reklam için kullansana hehe adam reklamcı ne yapsın ama dimi
  9. Ünal Er

@Nurdan Çil nurdan hanım bu resmi çok kişiye gösterdim.Çünkü ilk göz ağrım diyebilirim.Ama şu bir gerçek ki kime gösterdiysem herkez farklı yorumlar yaptı.sanırım insanın o andaki ruh haliyle benimseniyor. Mesela siz mutlu olduğunuz için belki beraberlik ile ilgili bir yorumda bulundunuz.umarım...
  10. Ünal Er

@yakan ortada iddalı bir şey yok. ben yaptığım resmin sizden daha ii yaptım demiyorum. ne kadar profesyonel olursam olayım butür bir cümle kullanmam.Yanlış anlaşılma olmasın lütfen
  11. Ünal Er

Sayın Danışman bey yorumunuz için çok teşekkür ederim.Ben alınması gereken mesajı aldım. Tekrar teşşekkür ederim.Şimdi daha çok iştahla fotograf çekebilecem.
  12. Ünal Er

bende gözükür ama
  13. Ünal Er

ilk çektiğim fotoğraflardan bir kaçı

evet gayet güzel ilk resim çook hoşuma gitti açıkcası
  14. Ünal Er

Yalnızlığı ifade etmeyi çok seviyorum. Sizin profesyonel yaptığınız işi ben amatör yapıyorum. Bu yüzden kötü tepkiler alacağımı biliyorum.(olmamış,yanlış ışık,yanlış lens seçimi,vs.:) ) Olsun amaç gelişmektirmek kendini;)
  15. Ünal Er

Basit bir tabela

Teşekkür ederim arkdaşlar yorumlarınız için.Evet logonun her iki tarafta kullanılması müşteri isteği.
  16. Ünal Er

Basit bir tabela

LED SİSTEMLİ IŞIKLI TABELA BOŞ ÇEPHE TASARIM BİTMİŞ HALİ
  17. Ünal Er

Üsküdar anafen dershanesi için çalışma

teşekkür ederim
  18. Ünal Er

malesef çalışma yapılacak yerlerin fotograflarını ölçü için giden ekip aldığı için çekilen fotoların en güzelini kullanmam gerekiyor:) bu en iyi görüntüydü.:))))
  19. Ünal Er

Üsküdarda bulunan anafen dershanesi için bir cephe çalışması.Onaylanmış bir çalışmadır. buda akşam görüntüsü :)))))
Yukarı Alt