Arama sonuçları

1. Sabahattin ÖZLÜ

*Özada Broşür v1

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Company : Özada Work: Brochure Number :1000 x 4 = 4000
  2. Sabahattin ÖZLÜ

photoshop cs3 eğitim cd'Si

Konuyu acan veya İndiren arkdaşlarından rica etsem biç ekran görüntüsü koyarmısınız...?
  3. Sabahattin ÖZLÜ

*WAT 1905 / Ürün Bilgileri Broşürleri (a4)

@eminecik Beğeniniz için çok teşekkür ederim ... Tabikide müşteri' bu şekide gösterim birtanede dijital baskı yaptırıp maketini takdim ederim ...Gerekli düzeltmeler maket üstünde gerçekleştirilir. Daha Sonra Müşteriden " tamam." onayını alıp Baskıya gönderirim..
  4. Sabahattin ÖZLÜ

*WAT 1905 / Ürün Bilgileri Broşürleri (a4)

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Company : WAT 1905 Work: Brochure (a4) Number : 500 x 4 = 2000
  5. Sabahattin ÖZLÜ

Profesyonelliğin Eleştirisine Katkı...

Çok teşekkürler ... Çok yararlı bilgiler ve eleştiriler var... Bzı konularda gözümün açılmasını sağladı... Şu sözde çok hoşuma gitti... "Kavrayabilme becerisine sahip olanlar ayakta kalmaya, olamayanlar ise yok olmaya mahkumdurlar." Tekrardan teşekkürler... Böyle yazıların devamını bekleriz..
  6. Sabahattin ÖZLÜ

dergi reklam deko ser

Selamlar... İzinle bir kac yorum yapayım.. Logoları cok büyük kullanmıssın ... Onları biraz daha ufak yapabilirsin ... O yukarıdaki dallıbudaklı desenler cok abartılı olmus(hatta hiç kullanma).. Arka zemindeki resimi herşeyi anlatıyor gibi sadece onu kullanabilirdin.Onuda cok öldürmüşssün...
  7. Sabahattin ÖZLÜ

Yaptığım bir tiyatro afişi...

Ne demek Toyga bey yorumlarınız benim için çok önemli... Haklı olabilirsiniz... Daha iyisi de olabilirdi Tiyatro afişi için... Elimde ki imkanlar dahilinde böyle bir şey çıktı... Size tekrar dan teşekkür ederim ... Yorumlarınızı eksik etmeyin...
  8. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ

@tolgacetin72 Teşekkürler Tolga bey... İlerleyen zamanlarda gerisini getirmeye çalışacağım...
  9. Sabahattin ÖZLÜ

Yaptığım bir tiyatro afişi...

@dj_bora Biraz geç oldu ama ... Teşekkürler...
  10. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ

@eminecik Teşekkürler... Elimdeki imkanlar doğruldutusunda bişiler yapmaya çalısıyorum...
  11. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ

PHOTOGRAPH : Sabahattin Özlü PLACE : Istanbul/Haydarpaşa Railway Station CAMERA : Canon A95 Welcome to Istanbul/Haydarpaşa Railway Station ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PHOTOGRAPH ...
  12. Sabahattin ÖZLÜ

*Ölmez Çelik - Cepli Dosya Çalışması

@şahrud Tekrardan Teşekkür ederim size ... Bunu aynen sundugumda cok şasırmıslardı... Baskı öncesi aynısı olacak mı diye cok merak ediyorlardı ... Baskıdan cıkınca daha güzel olduğunu gördüler.. Çünkü siyah vektorel siluete lak atıldı, ayrıca logo' ya da gofre(kabartma) + Lak yapıldı... Sonuç...
  13. Sabahattin ÖZLÜ

*WAT 1905 - Katalog Çalışması / v1

Teşekkür ederim ... Yorumlarınız beni mutlu ediyor...
  14. Sabahattin ÖZLÜ

*WAT 1905 - Katalog Çalışması / v2

v2 Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Company : WAT 1905 Page : 16 Number : 2000
  15. Sabahattin ÖZLÜ

*Ölmez Çelik - Cepli Dosya Çalışması

Graphic Design : Sabahattin ÖZLÜ Work : Folder Company : Olmez Celik Number : 2000 Lak : Yes Embossed : Yes
  16. Sabahattin ÖZLÜ

*Köksal Tarım Aletleri - Katalog Çalışması

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Company : Koksal Tarim Aletleri Page : 8 Number : 1000
  17. Sabahattin ÖZLÜ

*WAT 1905 - Katalog Çalışması / v1

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Company : WAT 1905 / Ahşap Koruma Sistemleri Page : 16 Number : 2000
  18. Sabahattin ÖZLÜ

Reklam Çalışmaları --1--

@kül_pisigi Teşekkür ederim size de... Karışık demişsin. Hangi yönden? Anlayamadım!
  19. Sabahattin ÖZLÜ

Reklam Çalışmaları --1--

Herkese tek tek teşekkür ederim ....
  20. Sabahattin ÖZLÜ

Reklam Çalışmaları --1--

Yorumlarınız için herkese teşekkür ederim... Tasarımlarımın devamını yavaş yavaş getirmeye çalışcam. Çalışmaları tek tek yayınlamamın sebebi forumda konu çöplüğüne engel olmam... Konuyla ilgili açıklamaları çalışmaların üstünde yapmış bulunmaktayım.. Sizi tatmin etmediği bi sorun varsa buradan...
Yukarı Alt