Arama sonuçları

1. S

Hangi Programı Kullanmalıyım??

inşaat mühendisiyim özgül hanım merak ettiğiniz için söylüyorum.Mühendisliğin kelime anlamını araştırmanızı tavsiye ederim.Size bir iş verirler mesleki bi iş bile omasa tam performasn beklerler başarısız olursanız kendinizi dışarıda bulabilirsiniz.Onlara göre birşeyi az yada çok bilmek yoktur ne...
  2. S

Herkese değerli yorumları için çok teşekkür ederim.Dediği gibi işe alınmamın en büyük etkisi photoshop bilmem oldu ama olayın baskı boyutunu ve başka programlar bilmiyorum.Mühendis olarak benden kataloglarını yapmamı istediler en son 4 Ekim'e kadar bitirmem gerekiyo bu bir inşaat firmasının 4-5...
  3. S

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim tuncer bey.Birde şunu sormak istiyorum Adobe InDesign hakkında ne söyleyebilirsiniz kataloğu bu programda yapabilirmiyim? (Bende bu programın bir eğitim cd si bulunduğu için bunu tercih ttim) Tekrar teşekkürler..
  4. S

Herkese merhabalar. Şu anda bir mühendislik firmasında işe girdim ve beni işe alma sebepleri photoshop dan anlıyor olmam.Orta düzeyde photoshop biliyorum ve firma benden kataloglarını hazırlamamı istedi.Anliycağınız bunun altından kalkmam lazım işimi kaybetmemem için bu konuda lütfen yardım edin...
Yukarı Alt