Arama sonuçları

1. S

Çalışmamı kurtarırmısınız lütfen

ooff off tabana kuvvet :( teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz ve yardımlarınız için
  2. S

Corel’de her hangi bir sorun yok diğer işleri gayet rahat açıyorum... sanırım sorun çalışmamda
  3. S

Ne yazık ki Backup da açılmıyor, ne oldu bende anlamadım corel bir anda kapandı ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum hernagi bir sorun yoktu :(((
  4. S

Yine teşekkür ediyorum Hümeyra Hn. çabalarınız için, olmazsa yeniden yapacağım başka şansım yok gibi görünüyor şimdilik....
  5. S

Sadece çalışmanın açılmasını istiyorum, bende açılmıyor nedense, corel sürekli olarak kapanıyor veya benim açabilmem için en azından ne yapmam gerekiyor, veya şimdi aklıma geldi çalışma 4 sayfadan oluşuyor onları bana tek tek ayırıp gönderirmisin en azından pdf te yapıp gönderebilirsiniz.... çok...
  6. S

Merhaba arkadaşlar, linkte çalışmam var sabah bazı düzeltmeler yaptım corel kendiliğinden kapandı bir daha çalışmamı açamadım sürekli hata veriyor ne olur bana yardımcı olun, yoksa işi yeniden hazırlamam gerekecek X5 te çalışılmış bir iş lütfeeen...
Yukarı Alt