Arama sonuçları

1. CemilAL

Anime Denemesi

Gecenin köründe pek güzel yapamadım ana fikir olarak yardımcı olur umarım. Benim grafik tabletim de yok henüz, farem de sapıttı biraz. :D Gölgeleri ve renk geçişlerini abartılı yaptım bilerek, daha rahat gör, belirli bir fikir oluştur diye. Düz boyama. Bence bir göz at anime karakter nasıl...
  2. CemilAL

Günlerdir bu deseni arıyorum :(

Yardımcı olabildiğime sevindim, rica ederim.
  3. CemilAL

Günlerdir bu deseni arıyorum :(

Baskıya vereceksen renk modunu CMYK yap. Pattern kullanırken vektör (vector pattern yaz) olarak bul, sonra onları photoshopta patern olarak kaydet büyük halde, o zaman istediğin sonucu elde edersin. Vektörlerde ne kadar büyütürsen büyüt bozulma olmaz, pixel tabanlı resim değiller. Bunlar...
  4. CemilAL

Parlak Animasyon [Photoshop Yazı Efekti]

Parlak Animasyon [Photoshop Yazı Efekti] Photoshop ta sadece layerların blend modlarını kullanarak hoş yazılar yazabilirsiniz. Daha ilgi çekici olması için yaratıcılığınızı kullanmanız yeterli. Ben animasyon şeklinde yaptım, çok ahım şahım değil ama hoş oldu. İsteyen olursa animasyonun...
  5. CemilAL

HDR (High Dynamic Range) [Photoshop Resim Efekti]

HDR (High Dynamic Range) [Photoshop Resim Efekti] Photoshop kullanarak resimlerimize hdr görüntüsü kazandırabiliriz. Yapılışını ve göze batmadan nasıl düzenleneceğini öğrenmek isteyen olursa anlatabilirim videolu olarak. Resimdekiler kabaca düzenlenmiş, daha düzgün hale getirilebilir.
  6. CemilAL

PhotoShop'ta Dosyalar Nereye Atılır ?

Dosyaları atmaya gerek yok, açmanız yeterli çift tıklayarak. Kendi yüklemiş olacaktır zaten. :)
  7. CemilAL

Yapraklar [Photoshop Yazı Efekti]

En azından yorum yapsaydı bakanlar. Bende hatalarımı görmüş olurdum. :)
  8. Fotoğraf

Fotoğraf

Untitled 7
  9. Fotoğraf

Fotoğraf

7
  10. Fotoğraf

Fotoğraf

Bg
  11. Fotoğraf

Fotoğraf

Parlak