Arama sonuçları

1. F

Sayfa dışını kullanamıyorum

Sonunda çözdüm. "Save as template" deyip cdt uzantılı olarak kaydettim. Kapatıp tekrar açtığımda cdt belge üzerinde sorun olmadığını görünce cdr olarak kaydettim. Teşekkür ederim.
  2. F

@Erkan_Nehir "Sayfa dışında kalan" derken kastettiğim "bir sayfadan taşan" değil. Şöyle tarif edeyim: Bir sayfanın içeriğini sayfa dışına sürükleyip sağ tıklamak suretiyle sayfa dışında çoğalttınız. Bu kopya corel tarafından masterpage'ye taşınır. Object Manager'dan bunu kontrol etmek...
  3. F

Başka çalışmalarda denedim. Sorun bu belgede. Asıl mesele şu ki bunu ara sıra başka belgelerde de yapıyor. 100 sayfayı geçmiş olmasa baştan yapardım fakat artık gözüm kesmiyor, vaktim de yok.
  4. F

@Emine Şahin İşte benim sıkıntım, çizdiğim nesne çalışma sayfasına değmese dahi o sırada açık olan sayfaya dahil ediliyor. Örnekle; 3'üncü sayfa açık iken sayfanın hayli uzağında bir kare çiziyorum, 4'üncü sayfaya geçtiğimde kare 3'üncü sayfada kaldığından görünmüyor. Üzerinde çalıştığım belge...
  5. F

Merhaba, Bildiğiniz gibi Corel'de sayfa dışındaki nesnelerin bir sayfaya ait olmaması gerekir. Bu nesneler Master Page diye geçen anasayfanın altındaki Desktop yani masaüstü katmanında bulunur. Fakat bazı belgelerde bu böyle olmuyor. Sayfa dışına yazılan çizilen o esnada açık olan sayfaya ait...
Yukarı Alt