could not complete the command because the scratch disks are full
photoshop yeni layer açarken bu hayatı veriyo 300*300 bir layer açtıgımda sorun yok ama 800*800 gibi bi layer açkmak istediigmde (could not complete the command because the scratch disks are full) bu hatayı veriyor c : diskimde 7...
@Emine Şahin
evet eminim emine hanımm yaptıgımız resimi şirket hem irsaliyelerine basıcak hemde logo derken simgeleri o olucak kartvizit gibi de düşünülebilir
mrb arkadaşalrr çok özel bir foto çekinmiştimm ama o fotoda saçlarım çok kötü çıkmışş saçmontajı yapabilen arkadaş varmııı yardımcı olabilirmisiniz çok tşklerrr.
cs3 ten sonra o baya bir kullanımı zor geldi bana sag taraftaki menü dizilişi filan corel gibi olmuş sanırım ekran dümdüzz çizim alanı oluşumu içinn genişş.
mrb arkadaşalrrr ben photoshop cs4 ü ikinci kez indiriyorum fakat yükleme yaparken cs4 ortamını c sürücüsüne takın dio bu ne demekk programın dosyalarını cd yemi yazmam gerek dicem ama c sürücüsü ne alaka bilen yardımcı olabilirmi tşkler.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.