Siz daha iyi bilrisiniz ama jqueryler haric slyttakiler olsun benım tasrımım diğer herşey
yorumunuz için çok teşekkür ederim valla internetteki derslerden öğrendiğim kadarıyla bişeyler yapmaya çalıştım
Merhabalar
İlk site tasarımımı sizlerle paylaşmak istiyorum . Yorumlarınız benim için çok önemli
Şimdiden yorumlarınız için sonsuz teşekkürler
İlk Site Tasarımım ( Yapım Aşaması Devam Etmekte )
www.sirftiyatro.com
Arkadaşlar ben sitemde jquery nivo silder plugınını kullanıyorum ana sayfada bır de colorbox ozellıgını kullanmak istiyorum ama ikisini aynı anda kullanamıyorum napmam gerek
Siteme Resimdeki gibi kutucuklar eklmek istiyorum ama alt resımdeki gibi 3 tane ekliyebiyorum 4 ncusunu ekledıkten sonra 3 ncu kutunu altına gecıyoo sağına geçmesi gerekirken yardımcı olursanız sevınrım
Tasarımı yaparken sitedeki slider kısmı yayınladığım da gözüküyor resimdeki gibi
http://imageshack.us/photo/my-images/205/18040576.jpg/
Fakat Dreamweaver CS6 da tasarım sırasında gözükmüyor aşağıdaki resimdeki gibi oluyor bu sorunmudur?
sorum ise neden/nereden kaynaklanıyordur.
YARDIMCI...
Mrb ben web tasarımda yenıyım kendı capımda bı sıte yapmak ıstıyorum hatta başladım bıle
bi sorum olacak
Resimde görülen içi sıyahla boyalı kare olan kısma flash bı anımasyon koymak ıstıyorum ama beceremedım bı turlu orya yerlestirmeyi yardımcı olursanız sevınrım . nerey koyacagımı...
Öncekikle yorumalrın için çok teşekkür ederim ben acemiyim bi çok püs noktasını bılmıyorum ole burdada paylaşım dedım belkı bıldıklerını paylaşmak ısteyen bır olabılrı dıye
ılk afıstekı logonun ole olması benım planımdakı bsıey degıl gurubun logosu oydu bende afişe onu koydum 3h degıll etl...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.