Arama sonuçları

1. nuriQocca

Alpay Ekmek Kurumsal // fsahinoglu - by aspirin 2

evet business card olarak bakarsanız bir çok futuristik örnek var ama önemLi oLan ülkemizde ki uygLanabilirliği sanırım..bu yüzden bir çok kısıtlama hayalgücünüde sınırlıyor.. bu arada çalışma kuruma uygun görünüyor Y harfinde ki pay esprisi iyi düşünüLmüş..başarıLar diLerim..
  2. nuriQocca

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

Abant İzzet Baysal Üniversitesi resim-iş A.B.D Grafik tasarım bölümü 7.sınıf öğrencisiyim..bu sitede konulara yazmasamda iyi bir okuyucuyum..Yakında işinde 'iyi' olarak nitelendirebileceğim özel bir eğitim de alacağım..daha sonra ticari boyutu için girişimlerim olacak işimi en iyi şekilde yapmak...
  3. nuriQocca

Bir Kaç Logo Çalışmam

hımm..teşekkürler..
  4. nuriQocca

Bir Kaç Logo Çalışmam

@Seyit Ali Başer 'yaratıcılık' nasıl bir şeydir bizlere 'sizin cümlelerinizle anlatabilirmisiniz :)
  5. nuriQocca

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın :)
  6. nuriQocca

Grafik Tasarım Ölçüleri

öLçü çizeLgesi için teşekkür ederim..
  7. nuriQocca

GünaydınLar HoşçakaLLar

GünaydınLar olsun herkese mutLu, sağLıkLı, bolkazançLı, kibirsiz, tasasız, neşeLi günLer :)
  8. nuriQocca

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

bayramınızı kutLar; sağLık,mutLuLuk,boLLuk doLu nice bayramlara hepberaber uLaşmak uLaşmak niyetiyLe esenlikler dilerim grafikerLer.org
  9. nuriQocca

24 Kasım Günün Önemine Binaen Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

bende resim öğretmeniyim fakat görev almadım :) önce grafikerler.org öğretmenlerinin daha sonra tüm öğretmenLerin 'öğretmenler günü' nü içtenlikle kutlarım :)
  10. nuriQocca

Albaraka Türk bankası, kurumsal kimliğini yeniledi

bende bugün fark ettim yürürken.. Türkiye'de bu işi hakkıyla yapacak tasarımcılar şirketler ajanslar yok demek ki tercih yurt dışına kayıyor..kendi pastamızı yediriyoruz..velhasıl ilginç bir durum bence.. ve logo görseli göz okşayıcı ve modernist olsada hangi müşteri bu logodan ''atılımı...
  11. nuriQocca

Firma Logolarında Kullanılan Gizli Semboller

@Hasan Güner 'cargo' yazacak kadar evrensel bir firmamı ki onuda merak ettim :D türkçe'den çekinen firmaları hiç anlamam..
  12. nuriQocca

Firma Logolarında Kullanılan Gizli Semboller

@Hasan Güner bende de hep 'kağıttan yapılmış uçak' izlenimi yaratmıştır :)
  13. nuriQocca

Mac mi? Pc mi?

@farukcagla Bu konu üzerine ne diyeyim bilemedim..çaresiz kalmak böyle bir şey.. bunu kader olarak kabullenmek-kabullendirilmek ap ayrı bir şey.. bizde fikir bedeva!. şimdilik üste para vermiyoruz.. neyse; PC kullanıyorum ama her ne kadar yüksek ve güncel donanımlı olsada bir mac kıvraklığına...
  14. nuriQocca

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

35+ ne demek? gruplandırma tuhaf olmuş.. 26 yaşındayım herşeyin başındayım :p
  15. nuriQocca

dekupe yapacak eleman aranıyor

detay almamız mümkünmüdür? çağLayan'da yım benim içinde iyi olabilir.. iyi çalışmalar... e-mail: benimmsnimbudur@hotmail.com
  16. nuriQocca

Afiş Çalışmalarımızı Yürütecek Freelance Tasarımcı

Talep ettiğiniz çalışmaları göndermiş bulunmaktayım..İş hayatınızda başarı,birlikte daha verimli çalışmak ümidi ile iyi günler dilerim.. benimmsnimbudur@hotmail.com .:nrQ freelance graphic:.
  17. nuriQocca

wolksvagen beetle (Modifiye)

retro ve futurizm bir arada..ama audı ızgarası pek uymamış genel hatlara porsche rims çok yakışmış..fren kaliperlerine bakarsak 700hp+ üzeri bir güce sahip sanırım :) new beetLe V12 yapmıştım bende..eLinize düşüncenize sağlık ;)..
  18. nuriQocca

Tarık AKSU_Logo Type_Vol.1

gayet profesyonel ve amaca yönelik kaliteli-estetik logolar bir çoğu..tebrik ederim güzel çaışmalar..
Yukarı Alt