ewet hazır logo programı kullanıyorum.Program ücretli,ama ben demosunu kullanıyorum.Arkadaslar dediğim gibi ben cok yenıyım bunlar ılk calısmalarım.Ama sizlerin coğu profesyonel olarak calısıyor.Calısmalarımı paylasmamın sebebıde sızlerden bırseyler ögrenip ona gore her defasında dahada guzel...
Gercekten cok güzel.Sonuna kadar okumaya vaktım olmadıgı ıcın koyu tonlda yazılan yerlerı ve ozet yerlerı okudum cok faydalı bılgıler vermışsınız.Emegınıze saglık.
Arkadaşlar birşeyi hatırlatmak istiyorum.Benim yaptıgım calışmaların hepsi hayal ürünü.Yani hazırladıgım logolarda geçen isimler gerçekte yok.Buda ikinci çalışmam.Umarım beğenirsiz.Yorumlarınız benim için çok önemli.Şimdiden teşekkürler.
Saygılar.
Yorumlarınız için çok teşekür ederim arkadaslar.İlk çalışmam oldugu için amatörce oldu.İnşallah zamanla dahada iyi olucak çalışmalarım.Maytek aslında bir inşaat firması , ama ben inşaat firmasından bağımsız olarak öylesine yaptım bu çalışmayı yani özel bi firmaya ait diil.İnşallah zamanla dahada...
merhaba ben sıtenızı google aracılıgıyla buldum web tasarım lıse son sınıf ogrencisiyim burda aradıgım hersey var sızlerı tanıdıgıma memnun oldumm
bu kadarrrr :D:D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.