evet business card olarak bakarsanız bir çok futuristik örnek var ama önemLi oLan ülkemizde ki uygLanabilirliği sanırım..bu yüzden bir çok kısıtlama hayalgücünüde sınırlıyor..
bu arada çalışma kuruma uygun görünüyor Y harfinde ki pay esprisi iyi düşünüLmüş..başarıLar diLerim..
Abant İzzet Baysal Üniversitesi resim-iş A.B.D Grafik tasarım bölümü 7.sınıf öğrencisiyim..bu sitede konulara yazmasamda iyi bir okuyucuyum..Yakında işinde 'iyi' olarak nitelendirebileceğim özel bir eğitim de alacağım..daha sonra ticari boyutu için girişimlerim olacak işimi en iyi şekilde yapmak...
bende resim öğretmeniyim fakat görev almadım :) önce grafikerler.org öğretmenlerinin daha sonra tüm öğretmenLerin 'öğretmenler günü' nü içtenlikle kutlarım :)
bende bugün fark ettim yürürken.. Türkiye'de bu işi hakkıyla yapacak tasarımcılar şirketler ajanslar yok demek ki tercih yurt dışına kayıyor..kendi pastamızı yediriyoruz..velhasıl ilginç bir durum bence..
ve logo görseli göz okşayıcı ve modernist olsada hangi müşteri bu logodan ''atılımı...
@farukcagla
Bu konu üzerine ne diyeyim bilemedim..çaresiz kalmak böyle bir şey..
bunu kader olarak kabullenmek-kabullendirilmek ap ayrı bir şey..
bizde fikir bedeva!. şimdilik üste para vermiyoruz..
neyse; PC kullanıyorum ama her ne kadar yüksek ve güncel donanımlı olsada bir mac kıvraklığına...
Talep ettiğiniz çalışmaları göndermiş bulunmaktayım..İş hayatınızda başarı,birlikte daha verimli çalışmak ümidi ile iyi günler dilerim..
benimmsnimbudur@hotmail.com
.:nrQ freelance graphic:.
retro ve futurizm bir arada..ama audı ızgarası pek uymamış genel hatlara porsche rims çok yakışmış..fren kaliperlerine bakarsak 700hp+ üzeri bir güce sahip sanırım :)
new beetLe V12 yapmıştım bende..eLinize düşüncenize sağlık ;)..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.