Arama sonuçları

1. BiGG_BoSS

Önemsİz Gİbİ Ama

Yorumunuz için asıl ben tşk.ederim....
  2. BiGG_BoSS

Merhaba

Hoşbuldum kardeş...
  3. BiGG_BoSS

Önemsİz Gİbİ Ama

alıntıdır...
  4. BiGG_BoSS

Rgb / Cmyk Bilgisi

RGB ve CMYK Renk Uzayları* Baskı ve web konusunda her zaman karşımıza çıkan bu iki terim, bunları ayıran özellikleri ve kullanım alanlarıyla alakalı bir kaç not'u sizlere aktarmak istiyorum. Öncelikle Tanımlamalarla işe başlayalım. RGB: R, G, B Doğadaki tüm renklerin kodları bu üç temel...
  5. BiGG_BoSS

Otomobil logoları ve anlamları.

Scania: Tır, kamyon, otobüs ile deniz ve endüstriyel motorları üreticisi firmadır. Tüm dünyaya yayılmış fabrikaları ile özellikle ağır dizel motor üretimi sektöründe önemli markalardan biridir. Skoda: Çek sembolü. Skoda'nın daire içindeki kanatlı ok, hayal etmeyi, itina göstermeyi, hız ve...
  6. BiGG_BoSS

Seat: İspanyol’un S' si ilham verdi. 90'lı yılların başında VW ile birleşmesiyle İspanyol araba yapımcısı, VW amblemin üstüne saygınlık, ilericilik ve dinamikliği simgeleyen büyük S harfini yerleştirdi. Mazda: Mahkeme kararıyla yeni amblem... Renault'a büyük benzerliği nedeniyle, açılan...
  7. BiGG_BoSS

RENAULT: Kübist baklava şekli Renault baklava şeklinin bulunuşu 30'lu yıllara dayanıyor. Amblem klasik ve durgun şekli ile geleceği simgeliyor. 1992 yılında küçük değişiklerle, şu an bütün Renault'larda kullanılan yeni bir tasarım yapıldı. PEUGEOT: Aslanın gücü Peugeot’nun asli işi testere...
  8. BiGG_BoSS

Resimlerin kenarını kıvırma...

Arkadaşlar bu dersimizde herhangi imajın kenarını kıvırmayı öğrenicez...Gerçekten çok basit bir ders resimle anlatma gereği duymadım onun için... Ctrl-N ile temiz bir sayfa açın... Hangi resmin kenarını kıvıracaksanız basılı tutup corel ana sayfasına bırakın Daha sonra resmin üzerine 1 kez...
  9. BiGG_BoSS

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

+ Zaten davetiye tipinde kenarı süslü olan bir davetiyeyi seçersen extra eklemene gerek kalmaz..
  10. BiGG_BoSS

Merhaba

Aranızda olmaktan mutluyum h.b.
  11. BiGG_BoSS

İlk free çaLışmam

@MehmetBozaslan Yorumun için gerçekten teşekkür ederim hocam ama " L " harfine yapmıcaktım ayakları hepsine tek tek yapıcaktım ama corel izin wermedi Hayal gücüm çok geniştir ama programın dahilinde... Program kasılasıya kadar efekt werip çizim yapabilirim hiç sıkılmam ama kasılıncada...
  12. BiGG_BoSS

Kağıt boyutları:

Kağıt boyutları: A Serisi (mm) B Serisi (mm) C Serisi (mm) 4A0 1682 × 2378 - - - - 2A0 1189 × 1682 - - - - A0 841 × 1189 B0 1000 × 1414 C0 917 × 1297 A1 594 × 841 B1 707 × 1000 C1 648 × 917 A2 420 × 594 B2 500 × 707 C2 458 × 648 A3 297 × 420 B3 353 × 500 C3 324 × 458 A4 210 × 297 B4 250 × 353 C4...
  13. BiGG_BoSS

Merhaba

Hoşbulduuummmm :)
  14. BiGG_BoSS

İlk free çaLışmam

Hocam aslında ben orda LineTurk men karakterini yapmaya başlamıştım fakat daha sonra caddeden bir görünüm oLarak devam etmek istedim ama corel kasılana kadar yani free bi çalışma özellikle şu diye bir şey yok... LineTurk yazısını logo olarak kullanıcaktım ama sonradan ***ağa çevrildi :)
  15. BiGG_BoSS

Merhaba

Arkadaşlar uzun süredir grafikerlik yapıyorum Photoshop ve Corel drawda kendime güwenirim.. Bende artık buraya takılıcam.. Kendimden biraz bahsetmem gerekirse Lütfen bu kısım reklam olarak algılanmasın çünkü çoğu kapalı.. Kapalı oLmayanlarda bu siteye rakip siteler deil bir tek...
  16. BiGG_BoSS

İlk free çaLışmam

Arkadaşlar ilk defa iş dışında can sıkıntısı sırasında böle bi çaLışma yaptım çok eksikleri war farkındayım hatta ilk okul 1'e yeni başlamış birisinin resmi gibi ama 50.000 font oLunca PC'de corel kasıldı kaLdı bende oLabilecek en iyi şekilde yapıp huzurlarınıza çıkarttım... Bakın bakalım nasıL...
  17. BiGG_BoSS

Yeni yaptığım bir Photoshop resmi...

iLginç daha egzantirik şeyler oLabiLirdi...
  18. BiGG_BoSS

logom

Güzeller..
Yukarı Alt