Arama sonuçları

1. Pınar Güvenç

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

merhametli
  2. Pınar Güvenç

Indesign dosyaları worde akatarılabilir mi?

Fatih Bey, Wordün internet sayfalarını editleyebildiğinden bahsetmişsiniz. Bu nasıl yapılıyor.Bu konuda bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca Ersan bey sizin söylediğiniz yöntemi denedim fakat dönüştürme programlarında grafik, resim, tablo gibi kayıplarla karşılaşılıyor...
  3. Pınar Güvenç

Indesign dosyaları worde akatarılabilir mi?

Arkadaşlar Indesign'da hazırlanmış bir sayfa formatını kaybetmeden Word'e aktarılabilir mi? Yapılabiliyorsa nasıl oluyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.:confused:
  4. Pınar Güvenç

Tasarımcı mısın? O Zaman Bunları Bileceksin!

Serkan Bey, Tam olarak sanırım açıklayamadım. Benim merak ettiğim şuydu ki (Faruk Bey'in yardımlarıyla kafamda birşeyler şekillendi). Cat Tools programlarında (Trados vs .) çeviri yapıldıktan sonra bilingual olan dosyalar elde edilir. Bu bilingual (yani hem orijinal metinlerin hemde çevirilmiş...
  5. Pınar Güvenç

Teşekkür ederim Faruk Bey açıklamalarınız için.
  6. Pınar Güvenç

Mizanpaj ya da dizgi de denilemez değil mi Faruk Bey
  7. Pınar Güvenç

Merhaba arkadaşlar, Benim sizlere sormak istediğim aslında bir iş tanımı yani aşağıdaki iş tanımlamasının masaüstü yayıncılıktaki yeri. Kimler bu işi yaparlar? Biz bir çeviri bürosuyuz. Bu noktada çalışacak arkadaşlar arıyoruz fakat mizanpaj ya da sayfa düzenlemesi sanki bu iş tanımına uymuyor...
  8. Pınar Güvenç

indesign hakkında sorularınız için

Merhaba arkadaşlar Müşteri bana pdf dosyaları gönderdi bu dosyaları indesign dosyalarına çevirmem gerekiyor.Fakat ıllustratore alıp copy paste yaptığımda sayfa resim olarak geliyor.Oysa benim textler üzeirnde düzenlemeler yapmam gerekiyor(çeviri bahabında). Fontlar embedli görünüyor. Bu embedi...
  9. Pınar Güvenç

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

Tasarımcılık bir ruhtur ayrıca. Onca eğitimden geçipte tasarım yapamayanlar içinde söyleyecekleriniz var mı Faruk Bey?
  10. Pınar Güvenç

ındesing videolu dersler

istanbullu gene ne varsa sende var:) Bu quark express dosyalarını indesign'da açan Q2ID V3 programı varmış. Bilgin var mı acaba? Nereden indirebilirim?
  11. Pınar Güvenç

Quark Express doyalarını indesign da açmak için gerekli olan Q2ID V3 programına nasıl ulaşabilirim arkadaşlar.Gerçi buradada hiç cevap verilmiyor ama yazamış olayım ben yinede.
  12. Pınar Güvenç

Merhaba, .ini dosya uzantılı olduğunu söyledikleri bir indesign dtp işi var.Ama benim bildiğim .ind indesignın uzantısı. indesign da böyle bişrye var mı? Yardımcı olaursanız sevinirim.
  13. Pınar Güvenç

indesign daki "ini" dosyası ?

Arkadaşlar indesign daki .ini dosyası yok değil mi? Bir iş gönderdiler ini dosya uzantılı ama indesign diyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. Pınar Güvenç

Illustrator videolu dersler

bu seferde görüntü yok istanbullu. yeniden yüklemene çok sevindim ama yükleyip açtım sadece ses var bende .acaba senin mi dalgınlığına geldi yoksa benim mi acemiliğime:)
  15. Pınar Güvenç

Illustrator videolu dersler

istanbullu gerçekten verdiğin videolu eğitim dersleri süper:) çok teşekkürler. Ama şu yüklemedeki beklemeler yok mu mahfediyor beni:( acaba ikinci grup dosyalar kaldırılmış mı yoksa ben mi yanlış birşey yapıyorum?
  16. Pınar Güvenç

Quark için ders notları ve kısayollar

güzel bilgiler teşekkürler
Yukarı Alt