swf yi bir movie clip içine çağırın sorununuz düzelecektir yine olmazsa diğer butonlara tıkladığınızda swf yi çağırdığınız movie clip visible nı false yapın
action scripts kaçta yapmaya çalışıyorsunuz 2 ise olması lazım ama galiba siz 3 de çalışyorsunuz ve ondan dolayı olmuyor action scripts 3.0 da framelere script yazılır butonlara veya movie cliplere değil
arkadaşım öğrenmek istiyorum diyosun ve link vermişsin zaten verdiğin linkde öğretiyorlar nasıl olduğunu yopyala hepsini yapıştır google translate e öğren olmadı orda flasını indir diye bir link var flayı indir incele olmaz mı
arkadaşlar bi web sitesi yapıyorum fakat web sitesine sadece üye olanlar girebilecek yani açılışta kullanıcı adı ve paralo isteyecek ve buraya herkes üye olamayacak yani üye ol butonu olmayacak ben istediğim kişiye kullanıcı adı ve parola verebilecem ve üye olan herkes ayrı linklere yönlenip...
Yaptığım bir sitede haberler bölümünü site sahibinin editleyebilmesini istiyorum bunu php kullanarak yapabilirmiyim eğer yapabilirsem nasıl yapabilirim bide bişey daha sorcam aynı zamanda da yazıların kaymması gerekiyor marque özelliği olacak yardımcı olursanız seviinirim çok olmadım değil mi:D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.