Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

Kişisel Web Tema (PSD)

Paylaşım için teşekkürler.
  2. Abdullah Şahin

2.. alpay ekmek

Foruma resim eklemekte problem yaşıyorsanız. Aşağıdaki bağlantı adresinde detaylı bir şekilde nasıl olacağı anlatılmıştır. Ben sizin yerinize bu seferlik çalışmanızı yüklüyorum. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  3. Abdullah Şahin

Modex Moda Merkezi Web Tasarım

Bu haliyle bile göz dolduruyor. Elinize ve emeğinize sağlık.
  4. Abdullah Şahin

Tesla Proje Mühendisliği kartvizit

Yine İnan Kılıç farkıyla güzel bir çalışma.
  5. Abdullah Şahin

Beybûn Cafe-Rest Broşür

Elinize ve emeğinize sağlık İnan Bey. Yine güzel bir çalışma sergileşmişsiniz.
  6. Abdullah Şahin

Sevgililer Günü Vector Mix

Güzel paylaşım. Teşekkürler.
  7. Abdullah Şahin

Google alan adı davasını kaybetti

Internet arama devi Google, Groovle.com adlı bir arama motorunun sahibi olan şirkete karşı açtığı davayı kaybetti. Google, 207 Media adlı Kanadalı firmanın kullanıdığı alan adının kendi markasına çok benzer olduğunu savunuyordu. Ancak, Ulusal Tahkim Forumu yaptığı incelemede bu sonuca varmadı...
  8. Abdullah Şahin

2010 Yılının favori teknolojileri

Ekonomik durgunluk bile tüketici elektroniğindeki Ar-Ge’yi durduramadı. Yeni başlayan yıl da, aynı 2009 gibi, ev, ofis ve ceplerimize yepyeni teknolojileri getirecek. İşte 2010’da kaçamayacağımız 5 yenilik: E-KİTAP Avrupa ve ABD’de aldı başını gidiyor. Türkiye’de de başta idefix...
  9. Abdullah Şahin

Önümüzdeki 10 yıl nasıl geçer?

Gelecek on yılda hayatımızda neler değişecek? İngiliz The Daily Telegraph gazetesi soruyu tıptan, sinemaya, internetten, çevreye farklı alanlardaki yazar ve editörleriyle dışarıdan uzmanlara sordu... Genetik: Genetik bilimci ve yazar Max Pemberton’a göre gen tedavisi, 2018’den itibaren...
  10. Abdullah Şahin

Green Vector (Vektörel Fabrica, Bina, Yaprak...)

Link kontrol edilmiştir ve çalışır durumdadır.
  11. Abdullah Şahin

Illustratorde Şişe Çizimi ve Etiketleme (Videolu Anlatım)

@aliyavuzy Quicktime Player Vlc player BS Player programlarından birinde deneyiniz.
  12. Abdullah Şahin

Yılbaşı Özel Çekilişi

@gulsahd Biletler kargoya verilmiştir.En kısa zamanda elinizde olacaktır.
  13. Abdullah Şahin

Vector'den Selamlar ...

Ailemize hoşgeldiniz. Umarım kalıcı ve aktif olursunuz.
  14. Abdullah Şahin

Asabiyim çünkü 2 yaşındayım...

Benimde 15 aylık bir kızım var. O şimdiden asabi :)
  15. Abdullah Şahin

Asabiyim çünkü 2 yaşındayım...

Çocuğunuz artık bebeklik döneminden çıktı, büyüdüğünü ve bağımsız hareket edebildiğini görüyorsunuz, artık size uyumlu olabilme ve sözünüzü dinleyebilme zamanı geldiğini düşünüyorsunuz belki ama henüz buna hazır değil çünkü 2 YAŞINDA! Bu yaş dönemi anne-babaların çocuk gelişiminde en çok...
  16. Abdullah Şahin

Bu adam Google'ı çok üzecek

28 yıl önce öldü ama çok yakında Google'la büyük bir kavgaya girişebilir. Konu: Sadece bir isim... Bilim-kurgu severler, Phillip K.Dick ismine yabancı değildir: Amerikalı roman ve kısa hikâyeyazarı, Karanlığı Taramak, Yüksek Şatodaki...
  17. Abdullah Şahin

Ne görürseniz kaydedin

Üretilen casus kameraların ardı arkası kesilmiyor. Kol saatine ve kaleme eklenen kameralardan sonra şimdi de casus gözlük kameralar moda... Dışarıdan bakıldığında sıradan bir gözlüğe benzeyen You-Vision Glasses isimli gözlük, aslında...
  18. Abdullah Şahin

Oyun kahramanı deyip geçmeyin

O en tanınmış oyun kahramanı; üstelik Guiness rekorlar kitabı da bunu kabul ediyor. En son Guinness Rekorlar Kitabı, Pac-Man'in bütün zamanların en tanınmış bilgisayar oyunu karakteri olduğunu açıkladı. Pac-Man, Mario'yu çok ufak bir farkla geride...
  19. Abdullah Şahin

Optik Logosu Çizimi (Ders)

Yine güzel bir çalışma sergilemişsiniz. Elinize ve emeğinize sağlık Hasan Bey.
  20. Abdullah Şahin

Sitemi özledim.

Tekrar hoşgeldiniz Günel Hanım. Bizde sizi özledik :) Benimde 1,5 yaşında bir kızım var . Anlayabiliyorum sizi. Biz bir tanesi ile bile zor başederken siz ikisiyle başa çıkmaya çalışmışsınız. Tebrikler :)
Yukarı Alt