Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

en güzel avatar kimde ?

@eminecik tamam özür dilerim tüm söylediklerimi geri alıyorum. Sadece avatarınız güzel
  2. Süleyman Köklü

Anahtar kutusu tasarımım

@devrim Şanslısınız... ama inşaallah çok fırça yemiyorsunuzdur :) biraz sert galiba şefiniz.
  3. Süleyman Köklü

Anahtar kutusu tasarımım

renk uyumu süper. MAKEL'i ihya ettiniz hocam. marka olduklarını hatırladılar. Tebrikler
  4. Süleyman Köklü

Akuzman Afiş

benim hoşuma giden sadece soldaki şerit. onun haricinde resimler havada kalmış sanki yerlerini arıyorlarmış gibi duruyorlar. ama eminim biçok deneme yapmışsındır yerleştirme için. ancak bu yerleştirme biçimini begenmedim. Simetri yok, bir orantısızlık göze çarpıyor. resimlerin büyüklükleri...
  5. Süleyman Köklü

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

taşı toprağı altın değil "toprak" olan şehir İSTANBUL
  6. Süleyman Köklü

en güzel avatar kimde ?

eminecik avatarın güzel gerçekten tam tipim .!!! :) resimdeki duruş, bakış, yazma'daki asalet, yüzdeki pürüzsüzlük tam bir çerkez kızı gibi. bir de benim avatarım güzel tabii
  7. Süleyman Köklü

Grafik Çalışmalarım-C3S4R3T

1- Çöp, işe yaramaz yorumları ben okumuyorum 2- Bu kadar eleştirilecek bir iş yapmamış arkadaş 3- Belki iş sahasında kullanılmayabilir ama değişik çalışmalar 4- Kimsenin cesaretini kırmayınız 5- Yoksa emek veripte çalışma ekleyecek insan bulamazsınız saygılar @TuToMeN HAYALİN dediğin şahıs...
  8. Süleyman Köklü

Mac mi? Pc mi?

bana PC çok yavan geliyor. Sanki PC de bişeyler eksik gibi ama MAC te istediğini yapabiliyorsun. İşte MAC kullanıyorum yakında eve de MAC alacağım. PC hiç aklıma bile gelmiyor.
  9. Süleyman Köklü

bu programları biliyormusun?

slm arkadaşlar Sistemimde kayıtlı olan ancak kullanmadığım için bilgi sahibi olmadığım programlar var. Bunların ne işe yaradığını bilen varsa yardımcı olsun Teşekkürler.. 1- Adobe Creative Suit 2 2- Adobe GOlive Cs2 3- Adobe Version Cue Cs2 4- Apple Script 5- İmage Capture 6- Macromedia...
  10. Süleyman Köklü

1. buluşma resimleri

yahu inanın haberim olmadı. biraz meşguliyetten fazla giriş yapamadım bu ara ama fırsatı kaçırmışız. Nerede toplandınız? inş. bi sonrakine biz de katılırız
  11. Süleyman Köklü

Yaka Karti Calismam

@HASHUS Resmin konulacağı yeri cevabın güzeldi lakin zamanın insanlardan neler götürdüğünü simgeler cevabı ile Lastik Sanayii ilgilenmiyor heralde. Sadece resim değerlendirmesi yapmış olmalısın. iyi çalışmalar
  12. Süleyman Köklü

Radyo Katalog Çalışması

şuanda gayet okunaklı olmuş tebrik ederiz. Uzun uzun yazmak bazen insanı yoruyor ama okuma akıcılığını da bozuyor. Bir kitap yazdığınızı düşünün bir önceki yazınız gibi. Nasıl olur? olmaz değil mi? iyi çalışmalar
  13. Süleyman Köklü

broşür tek kırımlı önlü arkalı

yani çok çok iyi bir çalışma diyemem ama emeğinize sağlık
  14. Süleyman Köklü

kartvızıt ve logo hakkında yorularınızı beklıyorum

logo biraz dikkat çekici logoyu kaldırdığınızda geriye bişey kalmıyor. ama sade olmuş
  15. Süleyman Köklü

Yaka Karti Calismam

üçüncü çalışma güzel ancak oradaki resim neyi ifade ediyor?
  16. Süleyman Köklü

Hangi Cep Telefonunu İstiyorum ?

ilk çalışma başta olmak üzere gayet başarılı çalışmalar tebrikler
  17. Süleyman Köklü

Radyo Katalog Çalışması

arka plan çok iyi değil bence ama çalışman güzel. başarılar
Yukarı Alt