benim hoşuma giden sadece soldaki şerit. onun haricinde resimler havada kalmış sanki yerlerini arıyorlarmış gibi duruyorlar. ama eminim biçok deneme yapmışsındır yerleştirme için. ancak bu yerleştirme biçimini begenmedim. Simetri yok, bir orantısızlık göze çarpıyor. resimlerin büyüklükleri...
eminecik
avatarın güzel gerçekten tam tipim .!!! :) resimdeki duruş, bakış, yazma'daki asalet, yüzdeki pürüzsüzlük tam bir çerkez kızı gibi. bir de benim avatarım güzel tabii
1- Çöp, işe yaramaz yorumları ben okumuyorum
2- Bu kadar eleştirilecek bir iş yapmamış arkadaş
3- Belki iş sahasında kullanılmayabilir ama değişik çalışmalar
4- Kimsenin cesaretini kırmayınız
5- Yoksa emek veripte çalışma ekleyecek insan bulamazsınız
saygılar
@TuToMeN
HAYALİN dediğin şahıs...
bana PC çok yavan geliyor. Sanki PC de bişeyler eksik gibi ama MAC te istediğini yapabiliyorsun. İşte MAC kullanıyorum yakında eve de MAC alacağım. PC hiç aklıma bile gelmiyor.
slm arkadaşlar
Sistemimde kayıtlı olan ancak kullanmadığım için bilgi sahibi olmadığım programlar var. Bunların ne işe yaradığını bilen varsa yardımcı olsun
Teşekkürler..
1- Adobe Creative Suit 2
2- Adobe GOlive Cs2
3- Adobe Version Cue Cs2
4- Apple Script
5- İmage Capture
6- Macromedia...
yahu inanın haberim olmadı. biraz meşguliyetten fazla giriş yapamadım bu ara ama fırsatı kaçırmışız. Nerede toplandınız? inş. bi sonrakine biz de katılırız
@HASHUS
Resmin konulacağı yeri cevabın güzeldi lakin zamanın insanlardan neler götürdüğünü simgeler cevabı ile Lastik Sanayii ilgilenmiyor heralde.
Sadece resim değerlendirmesi yapmış olmalısın.
iyi çalışmalar
şuanda gayet okunaklı olmuş tebrik ederiz. Uzun uzun yazmak bazen insanı yoruyor ama okuma akıcılığını da bozuyor. Bir kitap yazdığınızı düşünün bir önceki yazınız gibi. Nasıl olur? olmaz değil mi?
iyi çalışmalar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.