Arama sonuçları

1. N

deneme kapak çalışmaları

çok başarılı çalışmalar fakat bir kaç nacizane tavsiyem olacak,bir grafiker gözüyle; 1 çalışmadaki yazı biraz sıkışmış gibi daha yukarı kullanılabirdi, 2.3. deyse yazarın adının yazdığı mavi renk uyumsuz görünüyor. 4.en beğendim,kuşlar 3 boyutlu yapılabilirdi,yada biraz gölge verebilirdiniz...
  2. N

Moda dergi

gzel çalışma fakat arka plan çok donuk daha parlak bir renk ve ya beyaz kullansaydınız ön planda olurdu manken.Yazılar çok düzensiz tekrar düzenlemenizi öneririm.kolay gelsin
  3. N

logo çalışması

çok gzel çalışma fakat tyrkuvaz koyu gibi daha açık turkuvazı denedinizmi,kırmızı renk gayet hoş fakat genelde osmanlı motifleirndde turkuvaz çok daha canlıdır
  4. N

Çivril Meslek Yüksekokulu Kurumsal Kimlik Çalışması - Hasan YILDIZ

gzel çalışma fakat içiçe geçmiş karelerden oluşan nesneyi göz yorucu buldum ve tasarımda kopuk.Başarılarınızn devamını dileirm
  5. N

akılda kalıcı,uygun fiyatlı,çözüm odaklı işler.

freelance tasarımcıyım,afiş kartvizit,broşür,ilan tasarımı,t-shirt deseni,dekuble,itina ile yapılır. gzel anatlar mezunuyum.Şu an iş hayatım olmadığı için kısa sürede,hızlı çözümler sunabilirim. portfolyomunbir kısmına burdan ulaşabilirsiniz; http://nns1904.deviantart.com/gallery/ iletişim...
  6. N

Kartvizit örnek tasarımım

arka zemini daha koyu versen,kart kaybolmuş durumda yuvarlak formu matbada biraz zor olabilir
  7. N

afiş tasarımı yapmam lazım az bilgiye sahibim lütfen yardım

tasarım yaparken yapman gereken ilk şey aklına gelenleri bir kağıda not almandır,ırkçılık denildiğinde aklında gelenleri yazmaay başla bunlar en son kullanacağın şeyler olacak çünkü önemli olan afişta düşündürmesi ve çarpıcı olmasıdır. ben yapsaydım eğer ayrımın üzerinde dururdum,dışlamayı,yani...
  8. N

faruq gur teaser afişleri

wow,çok profosyonelce tebrikler. bir tek taksici deki ci yazısı hoşuma gitmedi,hayalet espirisi yüzünden mi o nu oo türlü yaptınız yani dışında ve ortalanmamış gibi olmuş. istanbul love bayıldım keşke ruj birazdaha parlak olsaydı:)kolay gelsin
  9. N

Kutlu Doğum Temalı Konferans l N.Tr.

gzel çalışma,ama resim bozmuş gibi geliyor bence,o nu daha farklı bir yere yerleştirseniz yani o oraya sonradan eklenmiş gibi duruyor ve göze hoş gelmiyor.,onun dışında yazı şeklide çok sıradan,italik,yazı fontları kullanabilirsin,el yazısı gibi olan şeyler de olabilir.dafont.com dan...
  10. N

Raket tasarım yapmam lazım/acil

çok güzel bir konu aslında arkadaşım,ama klişesi çok yani hep belli kalıplar kullanılmak zorunda.Ben olsam insani duyguları ön plana çıkardım,çok fazla detay,resimler,yazılardan ziyade bir gözyaşı,bir el hareketi küçük duyguları ön plana atardım.Örneğin mutluluktan ağlayan birisi umrede fakat...
  11. N

Ebru POLAT Party - Afis

çok güzell fakat yazı biraz nostaljik olmuş gibi,hareketli bi partiye yazı stili biraz tezat oluşturmu bence
  12. N

Filistin afiş tasarımı/murabitun

eline sağlık arkadaşım çok anlamlı ama sanatsal yönü çok zayıf,çok daha az nesne kullanarak fazla ey anlatmayı dene bence,çok hareket var,ve bence filistinlileri biraz terörist gibi gösteriyor.Yani maskeli adam çok iyi durmamış,ezilen bir halk var ve bu farklı yollardan...
  13. N

Kutlu Doğum Haftası AFİŞ Çalışmam

eline sağlık arkadaşım fakat çok fazla hareket var bence,peygamberimizin ismi siyah olsaydı,alttaki ayetlerde keza öyle arka planı kapatmasaydın,yada isim tek tonda parlak olsaydı en büüyük yıldız yada ay benzetmesi yapabilirdin kolay gelsin:)
Yukarı Alt